Ce fel de sot a fost PUTIN! „Vladimir Vladimirovici mă antrena tot timpul, mă ținea, cum s-ar spune, în tonus…Era un vampir”!

Ce fel de sot a fost PUTIN! „Vladimir Vladimirovici mă antrena tot timpul, mă ținea, cum s-ar spune, în tonus…Era un vampir”!

loading...

Ce fel de sot a fost PUTIN! „Vladimir Vladimirovici mă antrena tot timpul, mă ținea, cum s-ar spune, în tonus…Era un vampir”!

Inainte de oficializarea divorţului circulau nenumărate speculaţii legate de infidelităţi şi de abuzuri care au destrămat un mariaj de 30 de ani. Animozităţile între cei doi foşti îndrăgostiţi au făcut-o pe Liudmila să-l numească „vampir”, iar el a vociferat că nu o poate suporta „mai mult de trei săptămâni”.

În iunie 2013, Liudmila Putina şi Vladimir Putin şi-au oficializat divorţul, împreună, fiecare dintre ei având un chip neobişnuit de senin pentru o asemenea ocazie.
Liudmila s-a născut în Kaliningrad, o enclavă a Federaţiei Ruse, aflată în apropierea Coastei Baltice. Fosta soţie a lui Putin a fost stewardesă în tinereţe, dar a renunţat la această carieră după ce a fost suspectată de poliţişti că profita de pasagerii din avion vânzându-le ilegal sandvişuri. Ea s-a dedicat ulterior instruirii în cadrul Facultăţii de Filologie, secţia Spaniolă, a Universităţii de Stat din Leningrad şi a devenit profesoară. Tot atunci l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, Vladimir Vladimirovici Putin, care era un agent al KGB în plină ascensiune. Misiunea încredinţată lui Putin în acea perioadă era să-i verifice şi să afle cât mai multe lucruri despre oficialii şi turiştii străini din oraş.

S-au casatorit în 1983, iar la scurt timp agentul KGB a fost trimis la Dresda, în Germania de Est. Acesta pare că a fost primul moment în care proaspăta soţie s-a îndoit de căsătoria sa şi de persoana aleasă ca partener.

„Din nefericire, e un vampir”, i-a spus Liudmila Putina unei prietene care a scrirs o carte despre relaţia lor. Irene Pietsch a fost o apropiată a familiei Putin, ceea ce i-a permis să observe şi să noteze în cartea „Prietenii fragile” (2001) detalii din viaţa celui mai important cuplu din Rusia. „Este un vampir care suge toată viaţa din mine”, a continuat Liudmila.

La un moment dat, Liudmila a fost implicată într-un accident de maşină, suferind dureri groaznice din cauza fracturilor, însă Putin nu şi-a făcut timp pentru a o vizita la spital, invocând obligaţii ce ţineau de postul său de viceprimar şi a trimis în locul lui un subaltern cu un buchet de flori, relateaza adevarul.ro.
Liudmila Putin  a făcut câteva dezvăluiri legate de relația pe care a avut-o cu președintele rus.

Despre vremea cand o curta, Liudmila vorbeste despre intalniri:” Eu niciodată nu întârziam la ele, dar Vladimir Vladimirovici mereu întârzia. Câte o oră și jumătate îl puteam aștepta. Dar chiar știind asta, veneam la timp. Tot speram că poate azi va veni la timp… Întârzierile le motiva prin munca sa, la care, apropo, el era mereu punctual. ”

“… Cred că Sankt-Petersburgul a lăsat o amprentă aparte în viața lui Vladimir Vladimirovici. El este o fire mai introvertă, pe care am observat-o și la părinții lui. ”

“… Vladimir Vladimirovici niciodată nu încerca să fie în centrul atenției. El oferea acest rol celor mai activi. ”

“Vladimir Putin m-a cerut în căsătorie conform tuturor canoanelor, în mod clasic: mi-a făcut o declarație de dragoste și mi-a propus să stabilim data nunții în iulie. Totul a fost făcut un pic artificial.”

“Vladimir Vladimirovici nu-mi povestea niciodată nimic despre jobul său. La întrebarea mea deja banală: „Cum a trecut ziua ta azi?”, el îmi răspundea la fel de banal: „Până la amiază l-am prins (un criminal – n. r.), după-amiază l-am lăsat la libertate”. Atât… ”

“… Apropo, însuși Vladimir Vladimirovici așa și nu mi-a zis că e un ofițer KGB-ist. Atunci când ne-am cunoscut, el mi-a spus că lucrează în cercetări penale și eu eram sigură de acest fapt un an și jumătate… Aveam pe atunci o prietenă, soția unui amic de-al lui Vladimir Vladimirovici, și anume de la ea am aflat că el lucrează în KGB. De fapt, cred că ea a făcut asta la indicația lui, deși nu o pot afirma cu certitudine. După așa o noutate, am rămas cu un gust amar… Acesta a fost un semnal că eu încă nu am meritat încrederea deplină.”

“… Vladimir Vladimirovici avea un principiu ferm: femeia în casă trebuie să facă totul singură. Iată de ce el niciodată nu s-a implicat în treburile casnice.”

Divorțul lui Vladimir Putin s-a anunțat oficial în luna aprilie 2013. Ei au fost căsătoriți timp de 30 de ani și au împreună doi copii.

Despre toate acestea, Liudmila Putin a vorbit în cartea lui Oleg Bloțki „Vladimir Putin. Drumul către putere”, relateaza rasputin.md.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )