Ce spune soţul Cristinei Spătar după ce a fost surprins cu presupusa amantă pe iaht

Ce spune soţul Cristinei Spătar după ce a fost surprins cu presupusa amantă pe iaht

loading...

Ce spune soţul Cristinei Spătar după ce a fost surprins cu presupusa amantă pe iaht.

Alin Ionescu are răspuns la toate, dar nu şi atunci când este întrebat despre relaţia cu Cristina Spătar. Omul de afaceri a lăsat să se înţeleagă că decizia artistei de a nu divorţa este strict alegerea ei, el fiind foarte ocupat să petreacă timpul liber cu cei doi copii ai cuplului fără mama acestora. Recent, afaceristul a fost surprins în compania unei brunete focoase în timp ce se plimba cu o ambarcaţiune pe Lacul Snagov.

Alin Ionescu a recunoscut că a fost dezamăgit de familie. Omul de afaceri a vorbit despre viaţa pe care o are cu Cristina Spătar şi despre problemele din cuplu. Recent, el a fost văzut în compania altei domnişoare, ipostază în care a tot fost surprins în ultima perioadă. Omul de afaceri a negat însă că ar avea o aventură cu Larisa Tănăsoiu, fosta asistentă a lui Dan Capatos.

“Faptul că ies la restaurat nu înseamnă că înşel. Eu apar într-o poză pe o barcă cu mai mulţi oameni şi este o fată. Se scrie că este o relaţie a mea… Nu mă interesează, nu am cum să fiu afectat. Mai spune lumea că eu sunt omul negru. Nu mă interesează acest subiect. Am mai fost filmat. Eram singur şi râdeam. Un om care e în momente de genul ăsta, el cu el, e mai supărat, eu nu sunt. Sunt ok psihic, sunt bine. Dacă alegerea ei este să meargă mai departe şi îi face bine în carieră, este problema ei…”

Continuarea aici —-> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )