Ce talente ascunse au vedetele de la Roata Norocului

Ce talente ascunse au vedetele de la Roata Norocului

loading...

Ce talente ascunse au vedetele de la Roata Norocului!

Prezentatorul Bursucu’, pe numele său adevărat Adrian Cristea, şi asistenta lui, Ana-Maria Barnoschi, de la “Roata Norocului”, au multe talente ascunse, pe care telespectatorii nu le-au descoperit încă. Click! a intrat în culisele show-ului de la Kanal D și îţi dezvăluie secretele celor doi.

Fermecătoarea Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscută publicului din Romania din 2012, odată cu implicarea în primul sezon al emisiunii „Roata Norocului”, alături de Liviu Vârciu. După patru sezoane de succes în care a cucerit publicul cu râsul inconfundabil, talentul actoricesc şi paşii de dans, Ana-Maria a intrat în echipa „WOWBiz”, în rolul Agentului WOWBlitz, dar și în cea a emisiunii „Bingo România”.

De la finalul verii, telespectatorii o vor putea urmări într-un nou sezon „Roata Norocului”, alături de Adrian Cristea, alias Bursucu’.

Ana-Maria Barnoschi e pasionată de street dance şi a apărut de-a lungul timpului în videoclipuri ale unor artişti celebri din România. Mai nou, Ana-Maria s-a apucat să înveţe să cânte la tobe, iar câteva lecţii i-a oferit chiar Mihai “Bubu” Cernea, celebrul instrumentist din bandul emisiunii.

Bursucu’ i-ar putea lua lui Brenciu pâinea de la gură.

Continuarea aici ——–> www.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )