Cele mai grave operatii estetice de la Hollywood!

Cele mai grave operatii estetice de la Hollywood!

loading...

Cele mai grave operatii estetice de la Hollywood!

Pamela Anderson

Cand oamenii aud de Pamela Anderson, fără îndoială, își imaginează o blondă atrăgătoare care a făcut o mulțime de operatii estetice. Este aproape imposibil să o recunoască astăzi, fiindca ea s-a schimbat într-adevăr foarte mult. În conformitate cu diferitele zvonuri, ea ar fi făcut o operație operație la nas și injectii in buze. In plus, Pamela a decis sa-si schimbe dimensiunea bustului celebru.

shutterstock_97005419-e1400447587892-1280x960

pamela-anderson-leaving-the-tv-show-on-n-est-pas-couche-in-paris-january-2016-6

Farrah Abraham


Farrah Avraam întotdeauna vorbește despre intervențiile chirurgicale ei de plastic și fanii ei au fost destul de șocați atunci când ea a împărtășit fotografia cu buzele ei. Acea injecție in buze a fost ceva oribil. Potrivit Star, doctorul a folosit o metodă la care Farrah era alergica, de aceea a fost nevoita sa mearga la camera de urgenta.

farrah-abraham-beforefarrah-abraham-after

Igor si Grichka Bogdanoff

Acum 30 de ani în urmă, Igor și Grichka Bogdanoff au avut propriile lor emisiuni Sci-Fi și faceau ravagii printre domnite. Dar, din păcate, ei au devenit cu adevărat dependenti de chirurgia plastica. Acum, ei sunt greu de recunoscut. Igor si Grichka au numeroase implanturi in bărbie și obraji și, desigur, botox.

igor-and-grichka-bogdanoff-before

igor-and-grichka-bogdanoff-after

Amanda Lepore

Amanda Lepore a devenit una dintre cele mai faimoase figuri de transexuali din New York. Ea a avut o schimbare de sex, la vârsta de 19 ani. Amanda are 46 ani acum și a avut o mulțime de transformări, cum ar fi interventii mamare, implanturi diferite și chiar a avut coaste pentru o talie mai mică.

amanda-lepore-beforeamanda-lepore-after-crop

Mickey Rourke

mickey-rourke-beforemickey-rourke-after

sursa: starfeed.info

 

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )