Cele mai scandaloase secrete ale lui Barack Obama! Amănunte indecente pe care fostul preşedinte şi-a dorit să le ţină departe de ochii lumii!

Cele mai scandaloase secrete ale lui Barack Obama! Amănunte indecente pe care fostul preşedinte şi-a dorit să le ţină departe de ochii lumii!

loading...

Cele mai scandaloase secrete ale lui Barack Obama! Amănunte indecente pe care fostul preşedinte şi-a dorit să le ţină departe de ochii lumii!

Cele mai scandaloase detalii şi-au făcut deja apariţia în presa internaţională, scrie Daily Mail.

Cum i-au fost refuzate două cereri în căsătorie, cât de dispus era să intre într-o relaţie gay şi de ce a înşelat-o pe Michelle, doar în ”Rising Star”, o carte ce tinde să devină, încă de la lansare, un best seller, o lucrare biografica.

Barack Obama ar fi avut relaţii intime cu una din prietenele sale din tinereţe, Genevieve Cook, chiar de la prima întâlnire. In carte se specifică faptul că au consumat cocaină împreună, şi după ce s-au despărţit, ea a fost într-o relaţie cu cel mai bun prieten al său.

Potrivit lucrării, Obama s-ar fi gandit să intre într-o relaţie cu un bărbat, a cerut-o de două ori de soţie pe o iubită de-a sa şi a înşelat-o pe Michelle cu fosta în primul an de relaţie.

Biografia de 1.078 de pagini este cea mai cuprinzătoare lucrare făcută vreodată despre Obama şi prima care va fi publicată de când acesta a părăsit biroul oval. A fost scrisă după cercetări îndelungate, şi arată, de asemenea, cum fostul preşedinte a cerut o altă femeie în căsătorie şi a avut o relaţie cu aceasta în timp ce se întâlnea cu Michelle.

Genevieve Cook avea 25 de ani când l-a întâlnit pe tânărul Obama, la o petercere de revelion în 1983. În cadrul unei cărţi de memorii, aceasta povesteşte cum a decurs prima întâlnire: ”Îmi amintesc că am fost foarte angrenată în discuţie şi că am vorbit non stop cu Obama”.

”Ceea ce ne-a unit a fost faptul că amândoi veneam de nicăieri – că nu aparţineam niciunui loc”, a continuat Cook.

”Apoi am mers şi am vorbit în dormitorul lui, după care am petrecut noaptea împreună. A fost inevitabil “, a mai scris ea într-un memoriu, dezvăluit de Garrow.

Mai multe aici

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )