Cristina Spătar a pus piciorul în prag! Divorțează

Cristina Spătar a pus piciorul în prag! Divorțează

loading...

Cristina Spătar a pus piciorul în prag! Divorțează.

Relația dintre Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu, este pe butuci de ceva vreme. Deși sunt căsătoriți de 9 ani, cei doi nu-și mai găsesc puncte comune, în afara celor doi copii pe care-i au împreună, Albert (6 ani) și Aida (4 ani).

Contactată de reporterii postului tv Antena Stars, Cristina a fost destul de clară și a spus că suferința și faptul că a trecut peste multe „scăpări” ale soțului de mai bine de un an vor duce, cel mai probabil, la un divorț. Alin Ionescu a fost surprins de mai multe ori în compania unor domnișoare, iar cea supranumită „Regina R&B” nu s-a ascuns să nege acest lucru. Ba, mai mult, acum ceva timp a și declarat că soțul nu i-a mai spus de mai bine de jumătate de ac că o iubește.

Solista dă vina doar pe el: „În ceea ce mă privește, nu am greșit cu absolut nimic”

Înstrăinarea dintre cei doi pare fără cale de întoarcere la sentimente mai bune. Nici măcar copiii, pentru care Cristina a fost atât de răbdătoare în ultimul an, nu mai sunt motivul pentru care să merite să mai îndure atâta suferință.

„În ceea ce mă privește, nu am greșit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze, eu nu am greşit niciodată în această căsnicie de 9 ani. Poate faptul că am avut puţină celulită sau nu ştiu. Eu consider că am ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat maxim din toate punctele de vedere…”

Continuarea aici —> m.click.ro

cristina-spatar (1)

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )