Cristina Spătar se chinuie singură să scape de datorii

Cristina Spătar se chinuie singură să scape de datorii

loading...

Cristina Spătar se chinuie singură să scape de datorii.

Nu iese prea uşor din datorii, mai ales că acum e nevoită să se descurce cu banii pe cont propriu. Cântăreaţa Cristina Spătar şi soţul ei, Alin Ionescu, mai formează un cuplu doar în acte. Banii nu mai sunt la comun, aşa cum era odinioară, iar artista se zbate pentru concerte. În plus, vrea să dea un apartament înapoi băncii, ca să scape de un credit, însă s-a trezit cu un proces.

Cristina Spătar (43 de ani) a încercat să-şi facă viaţa mai uşoară, scăpând de povara ratelor la bancă.  Aşa că a vrut şi ea să profite de legea dării în plată şi a anunţat banca, la care este datoare, că vrea să renunţe la apartamentul pe care îl deţine în cartierul bucureştean Drumul Taberei. “Cristina deţine acest apartament dinainte de căsătorie. Locuinţa a fost ipotecată pentru un credit, iar acum vrea să scape de el, chiar dacă asta înseamnă să rămână fără casă”, au declarat, ieri, pentru Click! surse din apropierea Cristinei Spătar.

Din păcate pentru cântăreaţă, banca nu acceptă aşa uşor schimbul. Reprezentanţii unităţii bancare au depus recent la Judecătoria Sectorului 2 o cerere care are ca obiect “contestaţie privind îndeplinirea condiţiilor de admisibilitate (darea în plată)”. Aşa că artista trebuie să aştepte acum decizia judecătorilor pentru a vedea dacă mai are vreo şansă să iasă din aceste datorii.  În plus, nici căsnicia cu Alin Ionescu (38 de ani) nu mai este „lapte şi miere”.

Continuarea aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )