Cu un ochi plânge, cu-altul râde!

Cu un ochi plânge, cu-altul râde!

loading...

Valentina Pelinel, mamă la exact 19 ani de la moartea tatălui său.

Moartea tatălui său i-a marcat Valentinei Pelinel întreaga adolescență, debutul carierei, iar acum, se pare că va marca și noua etapă din viața sa – momentul în care va deveni mamă. 

Valentina Pelinel se așteaptă să nască în perioada următoare, când marchează un moment foarte important! Pe 27 aprilie ar fi fost ziua de naștere a tatălui său, însă acesta a murit pe 23 aprilie 1996, cu doar câteva zile înainte ca fiica sa să câștige primul titlul de Miss din carieră. Acesta a fost răpus de cancer la vârsta de doar 46 de ani. Pelinel a povestit aceste clipe grele într-un interviu pentru revista Tango.

”Când aveam 16 ani s-a organizat un mare concurs, Top Model România. Am auzit la radio de preselecție și decisesem să mă duc. Era prima oară când se organiza la noi așa ceva. Vorbisem cu o colegă să mergem împreună. Problemă a fost că pe 27 aprilie se ținea concursul, de altfel și ziua de naștere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îți dai seamă că numai de preselecție nu mi-a mai ars”, a povestit Valentina Pelinel.

Continuare aici www.libertatea.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )