Cum a ajuns Andreea Antonescu să cântărească doar 39 de kilograme. Mănâncă doar…

Cum a ajuns Andreea Antonescu să cântărească doar 39 de kilograme. Mănâncă doar…

loading...

Andreea Antonescu, fostă componentă a trupei Andre, are un trup foarte frumos, dar cu toate acestea nu ține vreo dietă specială, ba dimpotrivă.

Andreea Antonescu a mărturisit că în ciuda faptului că arată foarte bine și are o formă fizică de invidiat, nu are nici pe departe un stil de viață sănătos, scrie ziarulring.ro. Nu ține regim, ba chiar dă iama în produse total nerecomandate celor care vor să aibă o siluetă de invidiat.

“Sunt exemplu negativ pentru mâncat sănătos. Mănânc doar prostii. Fratele meu cumpără până şi pâine considerată sănătoasă, dar are un gust… de nici nu pot să o înghit. Eu cumpăr pâine albă feliată şi dulce, cea mai plină de nenorociri. Consum paste, pizza, ciocolată (azi am terminat trei!)… Am mâncat sănătos, după carte, doar în timpul sarcinii pentru că n-am vrut să risc sănătatea copilului. Nu prea am timp de masă. Dacă mi-e foame, mănânc orice şi nu sunt pofticioasă. Îmi dai pâine cu zacuscă, aia mănânc. Nu consum porc şi vită, ci mai mult pui şi peşte. Sunt abonată la borcanele cu Nutella, pe care le termin în două zile cu cozonac”, a mărturisit ea.

Continuare aici ——-> www.romaniatv.net

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )