Cum a cucerit-o soțul pe Delia! Răzvan o alintă într-un mod haios

Cum a cucerit-o soțul pe Delia! Răzvan o alintă într-un mod haios

Cum a cucerit-o soțul pe Delia! Răzvan o alintă într-un mod haios!

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este cântăreaţă, vedetă de televiziune şi jurat în cadrul competiţiei muzicale “X-Factor”.

Începând din această primăvară, Delia va juriza, alături de Mihai Bendeac şi Cheloo, emisiunea “iUmor”.

  • Eşti jurat în noul show de la Antena 1. Ce anume jurizezi?

Emisiunea „iUmor” m-a surprins încă de la primii concurenţi, am realizat că avem cu ce, de ce şi cu cine râde în ţara asta. Eu voi “verifica” inventivitatea concurenţilor. În acest gen de show, dacă nu eşti inventiv, original, dar mai ales dacă nu “iUmor”, nu ai de ce să te prezinţi în faţa mea!

  • Vorbeşte-ne, te rog, un pic despre formatul emisiunii.

Pregătirile pentru acest show au început încă din ianuarie, echipa emisiunii a organizat preselecţii în toată ţara, iar noi, juraţii, am avut până acum nouă zile pline de filmare, în care am urmărit peste 120 de numere de divertisment din toate zonele, inclusiv din străinătate, cum ar fi Italia, Austria sau Moldova. La „iUmor”, sistemul de vot e cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare. Telespectatorii vor avea ultimul cuvânt şi în cazul marelui câştigător, care va fi ales prin sms, dintre cei care vor primi trei de “DA” de la noi în finală.

  • Cum te înţelegi cu colegii din juriu?

Mai mult ca perfect nu e doar în gramatică. Sunt prietenii mei, ne comportăm ca şi cum ne-am şti de mici. Ne găsim motive de râs ori de câte ori ne vedem, doar că acum facem asta într-o emisiune care caută cel mai amuzant român.

  • Cât de “trăsnită” eşti în afara platoului de filmare?

Ceva mai trăsnită decât las să se vadă pe tv sau pe reţelele de socializare. Îmi place să mă joc, îmi place să fac farse. Sunt omul care dă tonul râsului, oricând are ocazia.

  • În afară de televiziune, ce alte proiecte mai ai?

Muzică, muzică şi încă nişte muzică!

Continuarea articolului aici ——–> www.click.ro

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]