Cum a pierdut Adrian Mutu 50.000 € dintr-un foc

Cum a pierdut Adrian Mutu 50.000 € dintr-un foc

loading...

Cum a pierdut Adrian Mutu 50.000 € dintr-un foc

Ghinion teribil pentru Adrian Mutu. După ce fosta sa soţie, Alexandra Dinu, i-a umblat prin conturi pentru a-l obliga să achite pensia alimentară a fiului lor, “Briliantul” a mai primit recent o mare lovitură pe plan financiar. Judecătorii au decis să-i suspende plata a peste 240.000 de lei, după ce ASA Târgu Mureş a intrat în insolvenţă!

Adrian Mutu (37 de ani) a plecat de la Târgu Mureş la finalul sezonului, cu speranţa că-şi va recupera cei 242.000 de lei, pe care ardelenii ar fi trebuit să-i dea, conform contractului semnat în momentul în care a ajuns în iarnă la ASA. Concret, şefii mureşenilor şi fotbalistul se înţeleseseră ca plata să fie făcută din sumele pe care clubul le-ar  fi primit din drepturile tv, de la Liga Profesionistă de Fotbal.  Din nefericire pentru el, ASA Târgu Mureş a intrat în primăvară în insolvenţă, iar administratorul judiciar nu a pierdut timpul. A apelat la judecători şi a obţinut suspendarea plăţilor.

”Decizia judecătorilor practic a blocat banii de la LPF. Nu vor ajunge nici la Adrian Mutu, nici la clubul ASA. Până la o hotărâre definitivă, acei bani vor rămâne la LPF.  Cazul lui Mutu nu este singular, cam la toate echipele aflate în insolvenţă sunt lucrurile similare. Mutu, probabil, va face apel. De judecat se va judeca în toamnă, dar nu cred că va avea el câştig de cauză, ci clubul. Pentru că toate datoriile existente înainte de momentul intrării în insolvenţă se şterg”, au declarat, miercuri, pentru Click! surse din conducerea ASA Târgu Mureş.

Iar această veste neplăcută pentru Mutu vine după ce  fosta lui soţie, Alexandra Dinu (35 de ani), a apelat şi ea la judecători pentru a umbla la banii “Briliantului”. Frumoasa actriţă a cerut în primăvară şi a  obţinut imediat aprobare pentru a-l executa silit pe fostul ei soţ pentru neplata pensiei de întreţinere a fiului lor, Mario (14 ani). Problemele legate de pensie ar fi început în 2013, când Adrian Mutu ar fi rămas în urmă cu plata, iar din 2014, ”Briliantul” se pare că a ”uitat” complet că trebuie să contribuie la creşterea băiatului său. Restanţele au ajuns la 140.000 de euro, iar executorii judecătoreşti au început demersurile pentru recuperarea banilor.

Este recordmenul de goluri la națională

La 37 de ani, Adi Mutu a decis să pună capăt carierei fotbalistice. El nu va renunța la sport, rămânând în fenomen, ca antrenor.  De-a lungul carierei a jucat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Târgu Mureș. Este singurul fotbalist român care a depăşit cota 100 de goluri marcate în Serie A, 103 reușite. La națională a jucat de 77 de ori, a marcat 35 de goluri, la egalitate cu Gică Hagi.

Are trei  copii cu primele două neveste

Continuarea aici —-> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )