Dani Otil nu se mai ascunde. Ea este iubita lui!

Dani Otil nu se mai ascunde. Ea este iubita lui!

loading...

Dani Otil nu se mai ascunde. Ea este iubita lui!

Dani Otil pare ca a renuntat la burlacie. Recent, realizatorul TV a fost surprins in compania unei tinere brunete, la un restaurant din Capitala.

Potrivit cancan.ro, tanara se numeste Ioana Uretu (27ani) si are o afacere cu dulciuri, flori şi cărţi, cele trei elemente fiind componentele de bază, în opinia ei, pentru un cadou perfect. Dulciurile le face chiar ea, ea fiind pasionată de gătit încă din copilărie. După ce, o vreme, a lucrat la departamentul de marketing al companiei Henkel, s-a gândit să îşi transforme propria pasiune într-o afacere. Cei doi nu s-au ţinut de mână, ci au preferat să păstreze o relativă distanţă, deşi, la un moment dat, el a simţit nevoia să îi atingă braţul, un gest delicat şi totodată protector.

La despărţire, s-au îmbrăţişat strâns, ea strângându-l cu amândouă braţele, el doar cu unul, căci într-o mână ţinea fursecurile. Deocamdată, ei nu şi-au făcut publică relaţia, poate şi pentru că sunt la început. Ioana Uretu nu este tocmai străină de lumea mondenă. Ea a fost, timp de mai mulţi ani, iubita lui Bogdan Cervenschi, fostul soţ alMalvinei Cervenschi, de care s-a despărţit recent. Bogdan şi Ioana s-au cunoscut în 2011, pe vremea când ea se ocupa de dulciurile din restaurantul lui, şi prăjitura relaţiei lor a rezistat destul de mult, însă, în cele din urmă, crema li s-a tăiat, şi aşa se face că acum o vedem pe Ioana împreună cu Dani.

Vezi aici —> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )