De ce nu a dat Oana Zăvoranu petrecere de ziua ei.

De ce nu a dat Oana Zăvoranu petrecere de ziua ei.

loading...

De ce nu a dat Oana Zăvoranu petrecere de ziua ei.

Oana Zăvoranu nu mai are chef de petreceri. Deşi a avit două evenimente foarte importante la care ar fi putut să dea mare chef, cununia de săptămâna trecută cu Alex şi ziua ei de naştere, actriţa a preferat să nu mai facă valuri ca în alţi ani, ci să stea cuminte. Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf au spus “da” la Primăria sectorului 1 la 9 iunie.

Oana Zăvoranu nu mai iese în public la petreceri grandioase, aşa cum obişnuia! Nu a mai făcut asta de ceva vreme şi nici de ziua ei nu a mai chefuit ca în alţi ani. Bruenta a împlinit 43 de ani, joi (16 iunie) la o săptămână de la căsătoria cu iubitul ei palestinian. Nici atunci şi nici acum, vedeta nu a sărbătorit la vreun local de fiţe, ci a stat acasă, căci se pare că are în plan să-şi remobileze vila în care locuieşte. Ea le-a mulţumit totuşi celor care au copleşit-o cu urări şi i-au “inundat” pagina de socializare cu mesaje.

“Vă mulţumesc tuturor pentru urări, dar eu consider că m-am născut cu adevărat pe acest pământ, o singură dată, acea dată, a contat pentru mine şi nu mai ţin cont de multă vreme de ani, zile, săptămâni sau ore, când acea dată revine. Vârstă este doar o cifră…unii şi-o arată prematur, pentru că sufletele lor sunt îmbătrânite înainte de vreme din cauza diverselor greutăţi sau alegerilor pur personale…”

Vezi aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )