De ce s-a enervat Gigi Becali pe Nicușor Stanciu! Sa fie Cruduta problema?!

De ce s-a enervat Gigi Becali pe Nicușor Stanciu! Sa fie Cruduta problema?!

loading...

Nicușor Stanciu (22 de ani), fotbalistul care a impresionat cel mai mult în sezonul de primăvară, atât prin prestațiile de la Steaua, cât și de la echipa națională, s-a transformat aseară, în derby-ul cu Dinamo, în cel mai hulit jucător. O mare greșeală a noului decar al naționalei a dus la faza care a provocat golul egalizator al ”câinilor”.

”I-a intrat în cap că-l vrea AC Milan? O să sun eu la Milan să le zic să vină să-l ia, că le dau și bani să mă scape de el!”, a răbufnit, parcă mai rău ca niciodată în ultima vreme, Gigi Becali. „Dacă mai joacă el și în meciul cu Astra, s-a terminat, am pierdut campionatul! Ne bate Astra dacă ne ducem la Giurgiu cu Stanciu în echipă!”, a mai adăugat, foarte nervos, patronul Stelei.

Ce a determinat această reacție virulentă a patronului stelist la adresa jucătorului despre care spunea zilele trecute că este ”giuvaerul”, aflat în atenția celor de la Inter Milano, pe care vrea să-l dea pe 10 milioane de euro? Gigi Becali a descoperit motivul jocului foarte slab prestat de Stanciu contra celor de la Dinamo. ”Libertatea” a aflat că Becali ar fi fost informat că Nicușor Stanciu s-ar fi combinat, săptămâna trecută, cu Daniela Crudu.

Întrebată dacă și-ar dori o relație cu noua senzație a fotbalului românesc, ”Cruduța” a fost foarte fermă: ”Nicușor Stanciu? De ce nu!”. Se pare că lucrurile au evoluat foarte repede în această direcție.

Continuare aici www.libertatea.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )