Publicitate

loading...

De ce s-a enervat Gigi Becali pe Nicușor Stanciu! Sa fie Cruduta problema?!

De ce s-a enervat Gigi Becali pe Nicușor Stanciu! Sa fie Cruduta problema?!
loading...

Nicușor Stanciu (22 de ani), fotbalistul care a impresionat cel mai mult în sezonul de primăvară, atât prin prestațiile de la Steaua, cât și de la echipa națională, s-a transformat aseară, în derby-ul cu Dinamo, în cel mai hulit jucător. O mare greșeală a noului decar al naționalei a dus la faza care a provocat golul egalizator al ”câinilor”.

”I-a intrat în cap că-l vrea AC Milan? O să sun eu la Milan să le zic să vină să-l ia, că le dau și bani să mă scape de el!”, a răbufnit, parcă mai rău ca niciodată în ultima vreme, Gigi Becali. „Dacă mai joacă el și în meciul cu Astra, s-a terminat, am pierdut campionatul! Ne bate Astra dacă ne ducem la Giurgiu cu Stanciu în echipă!”, a mai adăugat, foarte nervos, patronul Stelei.

Ce a determinat această reacție virulentă a patronului stelist la adresa jucătorului despre care spunea zilele trecute că este ”giuvaerul”, aflat în atenția celor de la Inter Milano, pe care vrea să-l dea pe 10 milioane de euro? Gigi Becali a descoperit motivul jocului foarte slab prestat de Stanciu contra celor de la Dinamo. ”Libertatea” a aflat că Becali ar fi fost informat că Nicușor Stanciu s-ar fi combinat, săptămâna trecută, cu Daniela Crudu.

Întrebată dacă și-ar dori o relație cu noua senzație a fotbalului românesc, ”Cruduța” a fost foarte fermă: ”Nicușor Stanciu? De ce nu!”. Se pare că lucrurile au evoluat foarte repede în această direcție.

Continuare aici www.libertatea.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]