De ce Ștefan Bănică Jr. nu apare în public cu Lavinia Pârva!

De ce Ștefan Bănică Jr. nu apare în public cu Lavinia Pârva!

loading...

De ce Ștefan Bănică Jr. nu apare în public cu Lavinia Pârva!

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu Lavinia Pârva: „Eu şi Lavinia gândim absolut la fel. Mă bucur pentru ea, pentru proiectul ei cu formaţia. Are formaţie acum şi cântă un fel de muzică ţigănească, dar făcut într-un alt fel. O susţin în proiectul ăsta nou, iar în rest ne vedem de viaţa noastră.

Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără. Copiii mei se înţeleg foarte bine cu ea”, a declarat Bănică la emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

„Suntem foarte bine. Ce să spun, suntem bine chiar dacă nu apărem, după cum ai observat. Nu îmi place. Ce să vorbesc? Despre lucruri obişnuite din viaţa unui om? Au apărut tot felul de bârfe prin presă că mă împac cu fosta soţie, lucruri pe care nu le-am băgat în seamă. Nu mă mai interesează de mult chestia asta. M-au deranjat multe lucruri. (…)

Problema mea este fiica noastră, pe care vreau să o creştem frumos. Nu vreau să intru în discuţii despre femeia care a fost odată în viaţa mea”, a adăugat el, citeaza vip24.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )