Declarații uimitoare ale primarului  din Moșuni, despre preotul Cristian Pomohaci!

Declarații uimitoare ale primarului din Moșuni, despre preotul Cristian Pomohaci!

loading...

Declarații uimitoare ale primarului  din Moșuni, despre preotul Cristian Pomohaci!

Primarul din Moșuni spune că nici localnicii nu frecventau biserica la care slujea preotul Pomohaci, un  cunoscut artist de muzică populară, care este bănuit că ar fi încercat să corupă trupeste un adolescent.

“E drept, preotul Cristian Pomohaci a atras foarte mulți oameni, dar străini. Localnicii au știut despre lucrurile care au ieșit la iveală acum. Eu, în calitate de om, ca tată, nu pot să accept un asemenea comportament, pot spune că e un om bolnav, nu știu cât de grav. Știam, atât eu, cât și sătenii, despre aceste zvonuri de ani întregi. Oricum, făcea lucruri pe care eu nu le pot accepta, nu cred că avea puteri supranaturale. Se folosea de oameni bolnavi și săraci, vulnerabili. Personal, sper ca autoritățile să regleze toate aceste derapaje, iar societatea să revină la un firesc”, a explicat primarul Tóth Sándor pentru a1.ro.

Nimeni  nu a fost mirat de izbucnirea acestui scandal, pentru că existau presupuneri de mai mult timp, despre care oamenii vorbeau pe la colțuri și pe la porți.

Se pare că artistul ar fi avut alte orientări trupesti încă din facultate. „L-am cunoscut în ‘92 şi de atunci era aşa. Unde era să fac o sesizare? De când a apărut pe post eu am spus: uite, eu îl cunosc…luau băieţi din gară, Gara de Nord, îi duceau, îi spălau, îi aranjau şi… nu ştiu, 18, 19, 20… probabil erau şi minori.”, a declarat un fost coleg de facultate al lui Cristian Pomohaci la „XNS”.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
  • comment-avatar

    Asta nu are ce cauta in tinuta de preot.

  • Disqus ( )