Publicitate

loading...

DELIA ne marturiseste tot adevarul despre relatia cu sotul sau! „Eu il intretin, lucreaza pentru mine…”

DELIA ne marturiseste tot adevarul despre relatia cu sotul sau! „Eu il intretin, lucreaza pentru mine…”
loading...

DELIA ne marturiseste tot adevarul despre relatia cu sotul sau! „Eu il intretin, lucreaza pentru mine…”

Artista a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu sotul sau, Razvan Munteanu. Intr-un video postat pe contul personal de socializare, Delia a vorbit si despre cine aduce mai multi bani in casa. Atat de sincera!

„Eu sunt ‘milioraneasa’, eu îl întreţin pe el. N-aţi înţeles nimic. Eu l-am angajat în toată afacerea asta. Am mai auzit chestia asta, că aş avea un soţ milionar. Nu, nu. El câştigă din ce fac eu. Îmi întreţin familia(…) Ideea e că nu e niciun secret că eu câştig bani…Credea cineva că stau acasă şi pică banii din cer? Şi soţul meu lucrează în Global Records, cu artişti, pentru artişti”, a povestit Delia, intr-un clip postat pe Facebook.

Unul dintre fani i-a adresat artistei întrebarea: „Nu vrei să faci un bebe?”. Răspunsul Deliei nu a întârziat să apară. ”Consider că planeta este foarte aglomerată şi nu vreau să particip la chestia asta. Deocamdată, nu, eu nu vreau să fiu egoistă şi nu vreau, aşa că momentan nu o să fac. Deocamdată nu am sentimentul ăsta şi nu aş avea nici timp. Şi nu vreau s-o fac (n.r. un copil) pentru că aşa e trendul, ar fi trist”, a răspuns Delia.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]