Desi a murit, SALVEAZA VIETI ! ORGANELE superbei prezentatoare au fost DEJA DONATE

Desi a murit, SALVEAZA VIETI ! ORGANELE superbei prezentatoare au fost DEJA DONATE

loading...

Cara McCollum, fostă concurentă la Miss America, a murit la o săptămână, după ce a fost implicată într-un accident grav de maşină.Miss New Jersey în 2013, tânăra a pierdut controlul maşinii pe o autostradă umedă, a ieşit de pe drum, s-a răsturnat şi s-a izbit de mai mulţi copaci.

Cara a fost supusă unei operaţii, dar condiţia ei nu s-a îmbunătăţit deloc. Înainte de a muri, frumoasa a decis să-şi doneze organele.

Cara McCollum s-a născut în Forrest City, Arkansas. Pe 15 februarie, tânăra conducea un Ford Mustang decapotabil, care a sărit de pe o autostradă din New Jersey şi s-a lovit de mai mulţi copaci, înainte de a intra într-un şanţ, potrivit site-ului NJ.com. Cara McCollum nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului.

“Înainte de a muri, Cara a luat decizia altruistă de a-şi dona organele. La această oră, ea salvează vieţi”, potrivit unor informaţii publicate pe un grup dedicat acesteia, de pe platforma Facebook, intitulat “Prayers for Cara” şi citat de nydailynews.com.

sursa

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )