Desi colegii de platou s-au obisnuit cu ea, Iulia Albu este cea mai fitoasa vedeta din cadrul show-ului “Bravo, ai stil!”!

Desi colegii de platou s-au obisnuit cu ea, Iulia Albu este cea mai fitoasa vedeta din cadrul show-ului “Bravo, ai stil!”!

loading...

Desi colegii de platou s-au obisnuit cu ea, Iulia Albu este cea mai fitoasa vedeta din cadrul show-ului “Bravo, ai stil!”!

Toti telespectatorii o vad ce face si ce comenteaza, insa cum e in spatele camerelor stiu doar colegii ei, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Maurice Munteanu, Ilinca Vandici si membrii echipei de productie.

Fitele Iuliei Albu sunt deja cunoscute insa de mai toata lumea. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca vedeta are scaunul ei special, adus de acasa, inscriptionat cu numele ei. Iulia se aseaza pe scaunul respectiv atunci cand isi face make-up sau isi coafeaza parul sau cand se odihneste, in pauze.

Iulia Albu cere mereu apa calda in pauzele de filmari, nici macar la temperatura camerei, iar cafeaua nu o bea niciodata cu zahar sau miere. In plus, in pauze, nimeni nu are voie sa o fotografieze.  Iulia e mereu subiect de discutie in culise atunci cand are ore in sir de filmari. Ea ocupa jumatate de cabina numai cu zeci de cutii cu pantofi. Tot in culise, Iulia isi tine si catelusa de care e foarte atasata si pe care o ingrijesc cu mare atentie membrii echipei “Bravo, ai stil!”. Patrupedul are mereu apa, dar mancare primeste cu portia, dupa cum dicteaza stapana Iulia Albu, precizeaza wowbiz.ro.

Iulia Albu a avut parte de un moment extrem de emoţionant în cadrul unei ediţii a emisiunii ”Bravi, ai stil”. Criticul de modă a izbucnit în lacrimi, mişcată de ţinuta cu care şi-a făcut apariţia una dintre concurente şi care i-a amintit de mătuşa ei. Fosta soţie a lui Mihai Albu a izbucnit în lacrimi, iar Ilinca Vandici şi Raluca Bădulescu au sărit să o consoleze repede.
”Iulia plânge”, a spus impresionată Raluca Bădulescu şi a mers să o consoleze.
„Nu e robot!”, a glumit Răzvan, în timp ce încerca să o înveselească pe Iulia, relateaza cancan.ro.

Criticul de modă a recunoscut recent că în copilărie avea displazie și trebuia să stea săptămâni întregi în ghips.

„Este adevărat că am avut displazie, însă nu-mi amintesc foarte multe pentru că eram în primii ani de viață. Mama mi-a povestit despre asta. M-a tratat Pesamosca. Am stat în ghips câteva săptămâni bune ca să mi se îndrepte șoldul. Am avut noroc”, a declarat recent Iulia Albu.
“Cu toate că nu am mult timp liber, găsesc timp pentru că, de două ori pe săptămână, merg la patinoar și la echitație, împreună cu fiica mea. Încerc să combin cariera mea și timpul dedicat familiei, în așa fel încât nicio parte să nu aibă de suferit”, ne marturiseste vedeta.

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )