Din “zana” s-a transformat in “cotoroanta”. Andreea Marin, data afara din TVR?

Din “zana” s-a transformat in “cotoroanta”. Andreea Marin, data afara din TVR?

loading...

Andreea Marin, data afara din TVR?

Din “zana” s-a transformat in “cotoroanta”. Cel putin aceasta este parerea multor romani, dupa ce Andreea Marin a devenit protagonista unui scandal fara precedent. Zilele trecute, vedeta tv a fost atacata de cainii vecinilor. Ulterior, ea a amenintat ca le ucide oamenilor animalele de companie.

In doar doua zile, 2.281 de persoane au semnat o petitie online prin care se cere ca Andreea Marin sa nu mai apara la TVR, unde a realizat emisiunea “Pretuieste viata”, scrie click.ro.

Iubitorii de animale au comentat dur reactia Andreei Marin, dupa ce aceasta a fost atacata de cainii vecinilor. Scrisoarea deschisa este adresata Irinei Radu, presedinte – director general al TVR. Sute de persoane au comentat incidentul si sustin petitia. “Si-a dat arama pe fata. Zana a devenit o cotoroanta!”, scrie un internaut, potrivit sursei citate.

“Limbajul suburban folosit de aceasta doamna arata clar ca nu are ce cauta intr o institutie serioasa cum e TVR. Dansa nu poate fi un exemplu. In plus, sunt oripilata de rautatea pe care o emana prin toti porii. De falsitate ce sa mai spun? Va rog, nu discreditati televiziunea nationala prin pastrarea acestei individe care nu are calitate nici de OM, nici de formator de opinie. Nu sunt de acord ca un asemenea specimen sa fie platit din banii mei, pentru ca imi achit constiincios factura prin care mi se opreste taxa tv si taxa radio”, comenteaza o petitionara.

Andreea Marin sustine ca a reactionat dur pentru ca se teme pentru siguranta copiilor din cartier. “Nu imi e teama de caini sau de animale, in genere, pana acum nici nu am avut incidente, nici pe jos, nici pe bicicleta. Stiu sa le vorbesc si nu am avut probleme. Dar iata ca s-a intamplat de data aceasta, pur si simplu.

Vezi aici —> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )