Dubla tragedie in familia lui Celine Dion

Dubla tragedie in familia lui Celine Dion

loading...

Celine Dion a primit o altă lovitură, la nici o zi de la moarte soţului său.

Familia lui Celine Dion este lovită de o nouă tragedie, după ce soţul artistei, Rene Angelil, a murit joi (14 ianurie). Fratele lui Celine, Daniel, suferă şi el de cancer şi este pe moarte.

Daniel Dion (59 de ani), unul dintre cei 13 fraţi ai lui Celine, suferă de cancer, aşa cum a declarat sora lor Claudette. Conform etonline.com, el mai are “doar câteva ore sau zile de trăit”.

“E în acelaşi stadiu ca Rene, care a avut cancer la gât, limbă şi creier. Familia noastră e deja învăţată. Are doar 59 de ani, e prea tânăr să moară”, a spus Claudette.

Femeia a mai spus că o parte din familia Dion, inclusiv mama lor, Therese (88 de ani), s-au adunat la căpătâiul lui Daniel încă de joi. “Suntem cu Daniel zi şi noapte”.

Celine Dion este în doliu după ce soţul ei, Rene Angelil, a murit joi, după 16 ani în care s-a luptat cu cancerul. El a fost diagnosticat în 1999, iar în 2013, a rămas fără limbă şi capacitatea de a vorbi. Celine Dion şi-a pus pe stop cariera muzicală de mai multe ori petnru a fi alături de soţul ei, iar după moartea acestuia, a anulat toate concertele din Las Vegas pentru a se ocupa de funeralii.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )