Ea e cea care l-a îngrijit pe Radu Beligan până la ultima suflare EXCLUSIV

Ea e cea care l-a îngrijit pe Radu Beligan până la ultima suflare EXCLUSIV

loading...

Ea e cea care l-a îngrijit pe Radu Beligan până la ultima suflare EXCLUSIV

Maestrul Radu Beligan, a cărui inimă a încetat să mai bată pe 20 iulie 2016, a avut trei soţii şi patru copii. Click! a aflat însă că altcineva, din afara familiei, l-a îngrijit ca pe un tată, în ultimii lui 10 ani de viaţă. Numele ”eroinei”: Mona Radu (41 de ani), o scriitoare de succes care îl adora pe artist încă din copilărie.

Radu Beligan avea o vorbă: „Iubiţi ce vreţi, dar iubiţi! Nu există dezastru mai mare ca infirmitatea inimii!”. El a îndrăgit mai mult scena, iar Lamia (49 de ani), fiica lui, a recunoscut, într-un interviu de suflet, că a avut o relaţie rece cu tatăl său: ”În general, în viaţa mea de copil, am petrecut destul de puţin timp cu părinţii – în sensul unui timp de calitate, în care chiar să fim unii cu alţii. Totul era pe fugă. Mi-a lipsit afecţiunea părinţilor în copilărie şi prezenţa lor afectivă. A fost stranie copilăria mea. Rece. Cu momente frumoase, de bucurie, dar puţine în economia unei copilării”, povestea ea, acum câţiva ani, pentru www.adevărul.ro.

Cu siguranţă că acesta este şi motivul pentru care sprijin la bătrâneţe nu i-au fost moştenitorii de sânge, ci o femeie care l-a idolatrizat de mică, după ce l-a văzut jucând magistral la teatru. Este vorba despre scriitoarea Mona Radu. Mona este, de altfel, şi autoarea scenariului „Nemuritorul”, piesă în care Beligan s-a ambiţionat să joace până în luna iunie, deşi avea probleme de sănătate. Cu o răbdare de fier, Mona l-a ajutat pe Radu Beligan să memoreze textul şi tot ea îl supraveghea din sală. Iar la final îl aştepta în culise, unde, după ce îl felicita şi îl îmbrăţişa cu drag, discutau despre reprezentaţie.

Continuarea aici —–> m.click.ro

5-act-dum-1fsdf

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )