Elodia este în viața. Iată dovada.

Elodia este în viața. Iată dovada.

loading...

Elodia este în viața. Iată dovada.

Avocatul Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă in august 2007, dând naştere celui mai mediatizat caz din istoria presei româneşti. Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea ei, chiar dacă trupul avocatei nu a fost găsit niciodată.

Deşi pare greu de crezut, la ani de la condamnarea lui Cristian Cioacă, Elodia a reuşit să capteze din nou atenţia. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, contul de email al Elodiei – ishalo2000@yahoo.com (aşa cum apare el în documentele de la dosar) – pare a fi accesat în mod constant. Dovadă imaginile alăturate, capturi ale unui site care detectează utilizatorii de Yahoo Messenger care au statusul „invisible”, scrie spynews.ro.

Trei minute mai târziu, „Elodia” a ieşit. Utilizatorul apărea ca fiind „offline„. Evident, dacă excludem varianta unei erori a sistemului, numai autorităţile pot stabili cine şi în ce scop accesează contul Elodiei, sau dacă avocaţii lui Cristian Cioacă aveau dreptate atunci când spuneau sus şi tare: „Elodia este în viaţă!”

Intre timp, Cristian Cioacă are de ispășit o pedeasă de 15 ani și opt luni pentru că în 2007 a omorât-o pe Elodia Ghinescu, se simte în pericol printre deținuții de la Penitenciarul Colibași, județul Argeș.

 

elodia-invizibila-yahoo1

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )