Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte francez, traieste o poveste de dragoste nonconformistă cu soţia lui de 64 de ani!

Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte francez, traieste o poveste de dragoste nonconformistă cu soţia lui de 64 de ani!

loading...

Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte francez, traieste o poveste de dragoste nonconformistă cu soţia lui de 64 de ani!

Brigitte Trogneuxare, fosta profesoară a lui Emmanuel Macron, mai în vârstă cu 25 de ani decât el, devine Prima Doamnă a Franței la 64 de ani.

Macron ajunge cel mai tânăr președinte francez dar cu cea mai în vârstă soție!

El avea doar 15 ani pe când s-au cunoscut – el fiindu-i elev lui Brigitte, profesoara de dramaturgie şi artă teatrală. „La 17 ani, mi-a spus că orice se va întâmpla el se va căsători cu mine”, a povestit ea anul trecut pentru Paris Match. Colaborarea lor a continuat, la 18 ani el jucând într-o piesă de teatru de-a ei. Se întâmpla în Amiens, acolo unde Brigitte era o respectabilă femeie căsătorită şi mamă a trei copii.

Părinții actualului candidat au încercat să împiedice povestea de dragoste, dar fără succes.

Emmanuel s-a mutat la Paris pentru ultimul an de liceu, continuând să vorbească cu ea ore întregi la telefon. „Încetul cu încetul, a reuşit să dezgheţe toată rezistenţa mea, cu multă răbdare”, spune Brigitte, care s-a mutat la Paris pentru a fi alături de el, divorţând de soţul ei. „Ea face parte din viaţa mea. Întotdeauna a făcut parte din viaţa mea. Ea a contribuit la crearea omului care sunt azi”, spune Emmanuel despre femeia care l-a însoţit peste tot în campania prezidenţială, scrie OK Magazine.

Brigitte si Emmanuel s-au căsătorit în 2007, când el avea 29 de ani și ea 54. Nu i-a preluat numele, și l-a păstrat pe cel de fată. Iar împreună nu au copii, ea avand trei din prima căsătorie, precizeaza qmagazine.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )