Publicitate

loading...

Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte francez, traieste o poveste de dragoste nonconformistă cu soţia lui de 64 de ani!

Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte francez, traieste o poveste de dragoste nonconformistă cu soţia lui de 64 de ani!
loading...

Emmanuel Macron, cel mai tânăr președinte francez, traieste o poveste de dragoste nonconformistă cu soţia lui de 64 de ani!

Brigitte Trogneuxare, fosta profesoară a lui Emmanuel Macron, mai în vârstă cu 25 de ani decât el, devine Prima Doamnă a Franței la 64 de ani.

Macron ajunge cel mai tânăr președinte francez dar cu cea mai în vârstă soție!

El avea doar 15 ani pe când s-au cunoscut – el fiindu-i elev lui Brigitte, profesoara de dramaturgie şi artă teatrală. „La 17 ani, mi-a spus că orice se va întâmpla el se va căsători cu mine”, a povestit ea anul trecut pentru Paris Match. Colaborarea lor a continuat, la 18 ani el jucând într-o piesă de teatru de-a ei. Se întâmpla în Amiens, acolo unde Brigitte era o respectabilă femeie căsătorită şi mamă a trei copii.

Părinții actualului candidat au încercat să împiedice povestea de dragoste, dar fără succes.

Emmanuel s-a mutat la Paris pentru ultimul an de liceu, continuând să vorbească cu ea ore întregi la telefon. „Încetul cu încetul, a reuşit să dezgheţe toată rezistenţa mea, cu multă răbdare”, spune Brigitte, care s-a mutat la Paris pentru a fi alături de el, divorţând de soţul ei. „Ea face parte din viaţa mea. Întotdeauna a făcut parte din viaţa mea. Ea a contribuit la crearea omului care sunt azi”, spune Emmanuel despre femeia care l-a însoţit peste tot în campania prezidenţială, scrie OK Magazine.

Brigitte si Emmanuel s-au căsătorit în 2007, când el avea 29 de ani și ea 54. Nu i-a preluat numele, și l-a păstrat pe cel de fată. Iar împreună nu au copii, ea avand trei din prima căsătorie, precizeaza qmagazine.ro.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]