Este Putin nemuritor? Fotografia ce dateaza de 100 de ani a aparut pe internet!

Este Putin nemuritor? Fotografia ce dateaza de 100 de ani a aparut pe internet!

loading...

Este Putin nemuritor? Fotografia ce dateaza de 100 de ani a aparut pe internet!

Adepţii teoriei conspiraţiei spun că Vladimir Putin este nemuritor după ce au ieşit la iveală fotografii, dintre care una este veche de 100 de ani, în care apar oameni ce seamănă izbitor cu liderul de la Moscova, scrie telegraph.co.uk.
Într-o fotografie, din anul 1920, un soldat rus seamănă tulburător de tare cu Putin iar într-o altă fotografie din anul 1941 tot un militar rus seamănă izbitor cu preşedintele Rusiei.

Adepţii teoriei conspiraţiei spun că aceste imagini ar putea să fie ceva mai mult decât simple coincidenţe şi chiar sugerează că Putin ar fi nemuritor.

“Pe reţelele de socializare circulă fotografii din 1920 şi 1941 despre care unii spun că acelea sunt poze cu Vladimir Putin”, relatează disclose.tv.

“De fapt, suporterii tezei că Putin ar fi atotputernic şi nemuritor, au lansat o poveste conform căreia preşedintele lor este o creatură mitică care trăieşte pe planeta noastră de sute, dacă nu, de mii de ani,” mai spune disclose.tv.
Autorul articolului din Telegraph mai lansează o teorie, pe lângă cea a nemuririi lui Putin şi anume că ruşii ar deţine secretul călătoriei în timp, ceea ce ar explica şi prezenţa lui Putin în fotografiile respective.

Potrivit The Sun, pe internet au aparut mai multe versiuni care explica secretul selectiei respectivelor fotografii.

Conform altei versiuni, Vladimir Putin are legaturi cu alt renumit Vladimir, contele Vlad Dracula.

Un singur lucru ar trebui stabilit, înainte de toate, daca fotografiile sunt veritabile sau sunt doar alterate digital pentru a promova imaginea liderului de la Moscova.

 

este-putin-nemuritor-sau-poate-calatori-in-timp-18523603

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )