EXCLUSIV! Bogdan Mara şi soţia, divorţ în secret la notar

EXCLUSIV! Bogdan Mara şi soţia, divorţ în secret la notar

loading...

EXCLUSIV! Bogdan Mara şi soţia, divorţ în secret la notar!

E liber să facă ce vrea. Bogdan Mara a devenit de curând un bărbat liber, după ce a reuşit să-şi convingă soţia să se separe legal la notar. Şi asta după ce atât el, cât şi Daniela, au renunţat la războiul din instanţă, pentru ca detaliile neplăcute ale divorţului să rămână doar între ei.

N-a mai fost cale de întoarcere, deşi gestul făcut recent de Bogdan Mara (38 de ani) şi Daniela (45 de ani) părea să ducă mai departe relaţia lor, care dura de 13 ani. Cei doi au renunţat la judecata cererii de separare, încă de la  primul termen al procesului de divorţ, deschis în ianuarie la Judecătoria Buftea de fostul fotbalist. Sfârşitul procesului a fost însă şi sfârşitul căsniciei lor, pentru că Daniela a cedat în cele din urmă şi a fost de acord să-i ofere mai repede libertate soţului ei.

“A fost o înţelegere amiabilă şi am divorţat la notar”, a mărturisit pentru Click! Bogdan Mara, fără însă a preciza şi motivele acestui divorţ. De altfel, fostul fotbalist şi-a dorit încă de la început să ajungă în faţa notarului şi nu într-o sală de judecată, pentru a evita un scandal, iar amănuntele neplăcute ale separării de Daniela să rămână doar între ei.

Continuarea aici —–> m.click.ro

capture-20160626-155629-crop

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )