EXCLUSIV. Ce-ai făcut, mă, nene, mă?! Simion a divorțat pentru replica mai tânără a nevestei

EXCLUSIV. Ce-ai făcut, mă, nene, mă?! Simion a divorțat pentru replica mai tânără a nevestei

loading...

EXCLUSIV. Ce-ai făcut, mă, nene, mă?! Simion a divorțat pentru replica mai tânără a nevestei.

Pe Diana, fostă Simion, și pe Lidia Buble, cu puțin noroc viitoare Simion le leagă o serie de coincidențe care susțin teoria conform căreia unii bărbați nu caută decât replici mai tinere ale femeilor pe care le-au ales la un moment dat drept soațe.

Răzvan Simion pare destul de statornic atunci când vine vorba despre tipul de femeie pe care îl vrea în preajma lui. Matinalul de la Antena 1 nici nu realizează probabil cât de mult seamănă fosta lui soție cu fosta amantă, actuală iubită, chiar dacă fizic cele două par să nu aibă nimic în comun.

Privindu-le azi, după divorț, niciuna nu este prea falnică și amândouă sunt, vorba românnului, ”o mână de om”. E drept, una-i blondă, alta brunetă, una are ochii deschiși la culoare, alta închiși, una, nasul mare, alta nasul mic și seria diferențelor ar putea continua. Mai frapante însă sunt asemănările, mai ales când ele sunt raportate la Răzvan. Declarațiile de dragoste pe care cele două femei i le-au făcut lui Răzvan la diferență de aproape un deceniu sunt în esență la fel…

“Când a intrat acolo (n.r. într-un restaurant), am simțit efectiv cum mi se strânge stomacul. Am avut senzația că îl știam de o viață, parcă îmi era dor de el, cumva, așa m-am bucurat când l-am văzut”, declara Diana în 2008.

Aceeași vârstă, aceeași zodie, același regim…

Continuarea aici —> www.libertatea.ro

capture-20160520-213711-crop

capture-20160520-213849-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )