EXCLUSIV/ Connect R și Misha s-au pregătit pentru transplant când li s-a îmbolnăvit fetița!

EXCLUSIV/ Connect R și Misha s-au pregătit pentru transplant când li s-a îmbolnăvit fetița!

loading...

EXCLUSIV/ Connect R și Misha s-au pregătit pentru transplant când li s-a îmbolnăvit fetița! S-au asigurat că pot fi donatori!

Connect R și Misha trăiesc acum o a doua viață după ce au aflat că micuța lor nu are o boală incurabilă.

Totul s-a întâmplat în vara anului trecut. Connect R și Misha își trăiau fericirea de a fi părinții unei superbe fetițe. În doar o fracțiune de secundă, viața lor s-a schimbat total pentru câteva luni. Maya a leșinat din senin și în zilele următoare s-a simțit foarte rău.

”Și-a dat ochii peste cap, nu se mai putea ridica în picioare, toți s-au speriat foarte tare”, povestește o persoană apropiată celor doi. Astfel că, de la extaz la agonie a fost doar un pas. Fără a sta pe gânduri, au ajuns cu fiica lor la spital. Iar primele concluzii ale medicilor au fost cât se poate de dure.

Micuța era suspectă de o boală gravă a sângelui. Astfel că, timp de mai multe zile, Misha s-a internat cu fetița sa pentru investigații medicale. Connect-R a fost la un pas de depresie, și, pe fond de stres și cădere de calciu, a ajuns și el la spital. Ambii părinți s-au pregătit apoi pentru tot ce era mai rău.

Continuarea aici ——> www.libertatea.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )