EXCLUSIV/ Mocnește războiul în familia Gabor! Motivul pentru care Ramona nu a invitat-o pe Moni la Dubai să-și vadă tatăl

EXCLUSIV/ Mocnește războiul în familia Gabor! Motivul pentru care Ramona nu a invitat-o pe Moni la Dubai să-și vadă tatăl

loading...

EXCLUSIV/ Mocnește războiul în familia Gabor! Motivul pentru care Ramona nu a invitat-o pe Moni la Dubai să-și vadă tatăl!

Deși pozează în familia perfectă, extrem de unită, Ramona și Monica Gabor nu mai sunt de mult așa de apropiate. Se pare că sora cea mare, Monica, a devenit foarte răutăcioasă chiar și cu Ramona, iar cea din urmă a ales, în aceste condiții, să păstreze distanța față de ea. Drept dovadă, în momentul în care l-a chemat pe tatăl ei, Emil Gabor, în Emiratele Arabe, nici măcar nu s-a obosit să o sune și pe Monica.

Deși Emil Gabor spera să o vadă și pe Monica nu doar pe Ramona, atunci când a primit invitația de a merge în Dubai, acest lucru nu a fost posibil deoarece Ramona nici măcar nu s-a gândit să-și invite sora. Răceala dintre Moni și Ramona s-a instalat încă de acum doi, mai exact când Ramona, convinsă de sora ei, a părăsit Dubai-ul și s-a mutat cu ea în LA. Ajunsă acolo, Moni a început să-și schimbe atitudinea față de Ramona tratând-o mai degrabă ca pe o angajată decât ca pe propria soră, spun apropiații lor. Sătulă să facă doar ce îi ordona Monica și mai ales de certurile dintre ele, Ramona, care se simțea ostatică în SUA, a fugit mâncând pământul înapoi la Dubai, iar de atunci, tot evită să-și mai întâlnească sora mai mare.

Continuarea aici —–> www.libertatea.ro

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )