Exclusiv! Surprize-surprize! Andreea Marin vrea să salveze câinii care au atacat-o

Exclusiv! Surprize-surprize! Andreea Marin vrea să salveze câinii care au atacat-o

loading...

Exclusiv! Surpriză: Andreea Marin vrea să salveze câinii care au atacat-o.

Filmată în timp își jignea vecinii care au sărit în apărarea câinilor vagabonzi luați de hingheri, Andreea Marin a reacționat, luând o decizie total neașteptată.

„Zâna” a declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că își dorește să protejeze patrupedele care au atacat-o, mutându-le într-un adăpost unde viața lor va fi mult mai frumoasă. Diva a luat decizia după ce l-a cunoscut pe proprietarul unui adăpost pentru animalele fără stăpân.

„Am scris la Primărie, așa consider că e firesc, statul să se ocupe de siguranța noastră. L-am cunoscut pe domnul Marius de la Kola Kariola la fața locului, cu această ocazie, chemat de o vecină. Eu nu știam de adăpostul sau, dar ma bucur că așa am aflat mai multe despre ceea ce se întâmplă, de fapt. Am fost de acord, astfel, că e mult mai bine să îi ia în îngrijire pe toți domnia sa, ceea ce mi-a confirmat telefonic deja. A promis că îi ia inclusiv pe cei doi de la autorități. Pe scurt: nici pe străzi oameni atacati de câini nu sunt de acord să existe, dar nici animale aflate în condiții insuportabile. Trebuie să ne pese de ambele aspecte”, a spus Andreea Marin.

Intenția ei este să facă mai mult decât atât, vrând inclusiv să doneze pentru adăpostul unde vor fi aduși câinii din cauza cărora a tras o sperietură soră cu moartea.

„Asta am facut eu: m-am lovit de o problemă, pe care nu am știut-o inițial. Am căutat să aflu, apoi, și să înțeleg, iar acum aleg să sprijin Kola Kariola și să donez pentru acest adăpost, pentru că un astfel de loc nu e lipsit de cheltuieli…”

Mai multe aici —–> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )