“Fata cu voce de înger” nu a primit inca nici un ban din premiul de la «Românii au talent»

“Fata cu voce de înger” nu a primit inca nici un ban din premiul de la «Românii au talent»

loading...

Laura Bretan: “Nu am primit încă nici un leu din premiul de la «Românii au talent»”

Puştoaica de 14 ani a luat foc, după ce americanii au acuzat-o că nu e corect să participe şi la show-ul “America’ Got Talent”, pentru că a câştigat deja 120.000 de euro la emisiunea din România

 “Fata cu voce de înger”, aşa cum e numită Laura Bretan (14 ani) datorită talentului ei, a început să-i deranjeze serios pe americani. După prestaţia impecabilă din gala live de pe 26 iulie, de la “America’ Got Talent”, fetiţa a fost votată în număr mare şi trimisă într-o fază superioară a competiţiei, în semifinal, drumul către finala din 14 septembrie, unde o aşteaptă un million de dolari, fiind din ce în ce mai scurt. Dar iată că America s-a împărţit în două: unii o apreciază, o laudă şi o văd deja câştigătoare, iar alţii o acuză că are problem cu vocea şi că nu ar trebui să participle şi în SUA, după ce a participat o dată şi a şi câştigat, în România.

“Nu este corect să vină aici şi să participe după ce deja a câştigat versiunea din România a show-ului. Ar fi trebuit măcar să mai aştepte şi să-i lase şi pe alţii să câştige”. “Nu mă deranjează că este concurentă şi în SUA, dar măcar să nu se mai spună că nu are deloc experienţă în muzică. O urăsc”. “A câştigat 120.000 de euro la «Românii au talent». M-a pufnit râsul când a spus că vrea să-şi ajute familia cu premiul de un million de dolari, de la «America’ Got Talent». Dar cu cel din România ce a făcut?”. Acestea sunt doar câteva dintre miile de comentarii pe care americanii le postează zilnic pe pagina de Facebook a concursului.

Copleşită de această presiune, Laura Bretan a izbucnit marţi (2 august), într-un mesaj pe Instagram. “Salutare tuturor! Vreau să scriu despre ceva care chiar mă deranjează. Nu-mi vine să cred că există atât de mult negativism în jurul nostru. Da, am concurat la «Românii au talent». Am făcut asta pentru a-i îndeplini dorința bunicului meu. El a murit în ianuarie și am participat în memoria lui. M-am dus în România pentru înmormântare și, fiind acolo, am aflat despre audiţiile de la «Românii au talent». Bunicul şi-a dorit enorm să mă vadă pe acea scenă. El a fost cel mai mare fan al meu, el m-a sprijinit și m-a convins să studiez și să nu renunț niciodată la muzică.

Continuarea aici —-> m.click.ro

laura-bretan-4-1

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )