Fiica Elenei Cârstea a plecat șase luni în armată

Fiica Elenei Cârstea a plecat șase luni în armată

loading...

Fiica Elenei Cârstea a plecat șase luni în armată.

Viața Elenei Cârstea (54 de ani) s-a schimbat la 180 de grade de când s-a mutat în America, acolo unde s-a și căsătorit cu Glenn Muttard. Cântăreața a lăsat deoparte viața tumultoasă din România și a ales SUA, mai precis, Florida, acolo unde le-a luat și pe cele două fiice ale sale, Sanda(18 ani) și Adriana(16 ani), pe care le-a adoptat când erau micuțe.

Elena Cârstea este tare mândră de fetele ei, iar cea mai mare dintre ele, Sanda, îi oferă mari satisfacții. Adolescenta își dorește o carieră militară, motiv pentru care a plecat pentru al doilea an consecutiv în Armata americană. Va sta departe de mama ei pentru șase luni, timp în care va face antrenamente în Garda Națională.

„Fata mea a plecat pe 29 iunie în armată pentru următoarele șase luni. Deci, copilul meu e în armată, la antrenamente, în Garda Națională! A fost și vara trecută, a terminat liceul, e de doi ani în armată. Eu nu mă joc la faze de-astea… Cinstit vorbind, am făcut destule și am și eu dreptul să mai respir. Regulile la copii trebuie băgate în cap zdravăn. „Eu am plecat de acasă la 16 ani și de atunci am stat pe picioarele mele, fără părinți, fără nimic. În SUA, copiii nu stau acasă, ci vara muncesc sau își iau part-time la fast-food, la supermarket, peste tot, fiecare unde poate intra și își fac bănuții lor. Sigur că le dăm și noi, părinții, bani copiilor, dar dacă vor să iasă în oraș sau la film mai des, muncesc. Fiica mea cea mică a fost baby-sitter, Sanda a lucrat într-o parcare, toți copiii se duc aici la muncă, unul nu stă acasă să frece menta. Vrei la discotecă și vrei distracție? Du-te și muncește, că nu te oprește nimeni! Noi am muncit de ne-a sunat apa-n cap. Eu și la vârsta asta am învățat de m-a luat dracu’. Un părinte își face datoria față de copil și vine vremea ca și copilul să-și facă datoria față de părinte”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Elena Cârstea.

Elena Cârstea nu a trăit o viață de huzur în România

Continuarea aici ——> m.click.ro

13445482_958173617636683_144256998041042840_n

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )