Fiul Luminiței Anghel e revoltat: „Cum să vreau să o arunc pe mama pe scări?”

Fiul Luminiței Anghel e revoltat: „Cum să vreau să o arunc pe mama pe scări?”

loading...

Fiul Luminiței Anghel e revoltat: „Cum să vreau să o arunc pe mama pe scări?”

Luminița Anghel (47 de ani) și fiul ei adoptiv sunt în război. Artista susține că David (20 de ani) o șantajează și o terorizează. Aceasta ar fi fost nevoită să-l dea afară din casă după ce certurile dintre ei au degenerat.

Prezent la Kanal D, David a mărturisit că lui nu i se pare că există o problemă între el și mama lui: „Ea mă cunoaște foarte bine, nu îi pot ascunde nimic. Chiar dacă am mințit, oricum a aflat. Orice mamă își cunoaște copilul, evident. (…) Mi se pare că s-a exagerat mult, s-au spus niște lucruri…D-na Levintza a dat niște declarații horror, cum să vreau să-mi arunc mama pe scări? Am primit multe mesaje de amenințare. Are copii, cum să vorbești așa despre un copil. Nu mise pare normal să pui public așa ceva, că eu aș fi vrut să o împing”.
Acuzat de Luminița Anghel că este extrem de gelos pe ceilalți copii ai săi, David a vrut să facă lumină în acest sens: „Nu am avut nicio problemă cu venirea lui Filip, m-am bucurat. Au fost niște gelozii cu Măriuca, mi se părea că profită de mama. Nu a fost chimie între noi. Filip crește frumos. Problemele au început când am abut bac-ul. Eram stresat, mama la fel. Eram închiși. Mama nu se aștepta să iau bac-ul, a fost șocată, mi-a făcut cadou o vacanță în Vama Veche, locul unde îmi doream foarte mult să ajung. Mi-a spus că mă mută, dar nu o credeam când a spus asta. Până la urmă m-am muat. Eu sunt o persoană mai crizată, mai sensibilă. Știu că nu îmi convenea cum arăt. Mă uitam în oglindă și nu mă plăceam. Nu aveam prieteni, nu ieșeam. Între timp am prins libertatea.”
Continuarea aici —> m.click.ro
david
luminita-anghel-david-fiu
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )