Fosta sotie a lui Razvan Simion inca sufera? “Asta e drumul meu”

Fosta sotie a lui Razvan Simion inca sufera? “Asta e drumul meu”

loading...

Fosta sotie a lui Razvan Simion inca sufera? “Asta e drumul meu”.

E greu sa accepti despartirea de barbatul pe care il iubesti si cel mai greu este sa te refaci dupa un astfel de moment dureros. A simtit-o pe pielea ei Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion. Chiar daca au trecut doi ani de cand a aflat de relatia prezentatorului cu Lidia Buble, nici acum ranile nu s-au vindecat complet.

Diana a incercat din rasputeri sa isi reconstruiasca viata sau cel putin sa gaseasca forta de a o continua. „Viata e frumoasa asa cum e ea, cu tot ce inseamna… pierderi, renuntari, intalniri…”, a marturisit Diana, pentru libertatea.ro.

Acum, totul pare sa fi ramas o amintire, iar ea a deschis ochii asupra vietii pe care n-o mai vede franta, ci asteapta sa o surprinda. Si daca sotul ei si-a refacut viata si si-a asumat public acest lucru, ea ce are de gand? „Eu nu consider ca trebuie sa refac ceva… Viata mea e completa, asa cum e ea acum. Ca sa refaci ceva, trebuie sa pleci de la premisa ca s-a stricat ceva, or eu nu consider ca s-a stricat ceva. Eu consider ca asta e drumul meu si e minunat asa cum e. Ma bucur de fiecare zi si de fiecare om frumos pe care-l intalnesc in drumul meu”, a continuat fosta sotie a prezentatorului matinalului de la Antena 1.

Continuarea aici —> www.ele.ro

lidia-cross-465x390

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )