GEST SOCANT ! Tatăl Gabrielei Cristea iși caută familie la “mica publicitate” !

GEST SOCANT ! Tatăl Gabrielei Cristea iși caută familie la “mica publicitate” !

loading...

Nu e un secret pentru nimeni faptul că Gabriela Cristea a plecat de acasă atunci când încă era un copil, iar in tot acest timp nu a mai ținut legătura cu cei care i-au dat viață.

Parintii prezentatoarei TV au încercat de câteva ori o împăcare, însă, Gabriela nici nu a vrut să audă.

Trecut de 65 de ani, Eugen Cristea are probleme grave cu inima, fiind practic cu un picior în groapă. El este nevoit să se îngrijească și întrețină de unul singur. Ajuns la capătul puterilor și al resurselor financiare, tatăl Gabrielei Cristea a recurs la măsuri drastice pentru a-și asigura un trai bun.

Tatal Gabrielei Cristea vrea sa isi dezmosteneasca fiica si fiul.

Eugen Cristea nu mai vorbeste cu nici unul dintre cei doi copii.

A AJUNS LA LIMITA SARACIEI

Avand o pensie extrem de mică si pentru ca medicamentele care îl țin în viață sunt scumpe, bărbatul rămane uneori și fără bani de pâine. El și-a scos vila la vânzare cu 200.000 de euro, însă nu a găsit pe nimeni interesat să o cumpere. Ajuns în pragul disperării, tatal Gabrielei Cristea a închiriat una dintre camere unui bărbat, pentru a mai câștiga câteva sute de lei. Insă, Eugen Cristea tot are probleme financiare mari, așa că i-a venit o idee năstrușnică. Daca se va concretiza, își va dezmoșteni copii:”A dat anunț că este în căutarea unei familii care să se ocupe de el, să îl îngrijească, să îi platească facturile. În schimb, face un act notarial în care o sa scrie că acei oameni vor primi casa dupa moartea lui”.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )