Gimnasta care i-a acuzat pe Bellu si Bitang ca au batut-o si au umilit-o

Gimnasta care i-a acuzat pe Bellu si Bitang ca au batut-o si au umilit-o

loading...

Gimnasta care i-a acuzat pe Bellu si Bitang ca au batut-o si au umilit-o nu a scris cartea pentru bani! Fosta mare campioana Maria Olaru detine 6 terenuri, trei case si este maritata cu un politician!

Fosta mare gimnasta Maria Olaru a revenit in prim-plan dupa ce a facut dezvaluiri despre bataile si umilintele la care era supusa de catre antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang.
Maria Olaru, fosta campioana olimpica, isi va lansa curand cartea autobiografica “Pretul aurului. Sinceritate incomoda”, pasaje din aceasta fiind publicate de gsp.ro. Fosta gimnasta dezvaluie tratamentele la care tinerele fete din lot erau supuse de catre antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang.
“Pentru incurajare și cuvenita educație, ne alinta cu adjective duios‑materne, precum “frumoaselor”, “deșteptele mele dragi”, “printeselor”. Doar ca nu stiu ce alchimie a salii le metamorfoza. Ajungeau sa sune in urechile mele cu totul altfel: “imbecile”, “cretine”, “taranci”, “cutre”, “hahalere””, sunt cateva dintre dezvaluirile Mariei.
Continuarea aici ——-> www.wowbiz.ro
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )