Graviduţa Bianca nu se menanjează, deşi are o sarcină dificilă

Graviduţa Bianca nu se menanjează, deşi are o sarcină dificilă

loading...

Graviduţa Bianca nu se menanjează, deşi are o sarcină dificilă.

Trupul filiform al Biancăi Drăguşanu a început să prindă rotunjimi de femeie gravidă, iar fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă aşa cum nu o vedem foarte des: la muncă. Însărcinată în cinci luni, roşcata se ocupă în continuare de atelierul ei de croitorie, fără să se menajeze deloc.

Noua siluetă a Biancăi Drăguşanu (33 de ani) nu face decât să confirme ceea ce Click! a anunţat, în exclusivitate, luna trecută, şi anume că vedeta îl va face tătic pe Victor Slav (36 de ani). Însărcinată în cinci luni, Bianca s-a îngrăşat proporţional, burtica, şoldurile şi posteriorul fiind toate mai bombate. Asta se vede clar din fotografiile surprinse zilele trecute de fotoreporterii Click!.

Îmbrăcată sport, cu pantaloni negri, cămaşă verde şi adidaşi albi, dar cu geanta Chanel pe braţ, diva şi-a potolit foamea în oraş cu un covrig şi o sana, apoi a ajuns la atelierul ei de croitorie, din zona Primăverii. Nu cu mâna goală, ci cărând un sac mare, plin cu materiale necesare rochiilor pe care le creează. Totuşi, ţinând cont că s-a chinuit atâţia ani să rămână gravidă şi, mai mult, a reuşit doar după fertilizare in vitro (n.r. – crearea embrionului în afara corpului uman), nu ar fi rău ca Bianca să se menajeze mai mult şi să evite măcar munca fizică.

S-a rotunjit la burtică, şolduri şi coapse

În plus, Click! a aflat că, cel puţin până acum, sarcina Biancăi a fost una destul de dificilă. „A avut probleme cu anemia, a şi leşinat, având nevoie de perfuzii. În primele luni a vomitat încontinuu. Acum, e puţin mai bine. Pofteşte la orice mâncare care miroase bine, fie că sunt cartofi prăjiţi, fie pâine, nu contează”, ne-au spus surse apropiate cuplului Drăguşanu-Slav.

Continuarea aici —> m.click.ro

capture-20160611-205714-crop

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )