HOROSCOP DE PAȘTE: Află cum vei petrece Paștele în funcție de zodie

HOROSCOP DE PAȘTE: Află cum vei petrece Paștele în funcție de zodie

loading...

HOROSCOP DE PAȘTE: Află cum vei petrece Paștele în funcție de zodie!

Ce eveniment este acela fără să aflăm ce îți rezervă astrele? Chiar dacă nu sunteți superstițioși, sigur sunteți curioși să vedeți cum veți petrece Paștele în funcție de zodie.

Atenție: Acest horoscop este neconvențional, în sensul că este destul de direct, realist și pe alocuri mai mult sarcastic:
Berbec

Dacă eşti berbec, cel mai probabil te vei enerva că nu ți-au iesit cozonacii şi te vei certa cu un vecin de Paşte. Dacă ai permis, trebuie să fii atent/ă când conduci maşina ca să nu o ciocneşti!

Taur

Norocul nu te ocoleşte şi e posibil să ai parte de un câştig la care nici nu visai, fie el doar de natură spirituală. Cu Marte retrograd e foarte probabil ca de Înviere sa te pici cu ceara pe geaca nouă.

Gemeni

Nativii din Gemeni au un caracter dual si oscilează între a merge la slujba de Paște sau a lua lumină intermitentă de la stroboscopul din Club. Cu Jupiter în casa a șaptea, gemenii vor consuma mult mujdei la masa de Paște.

Rac

Ești obișnuit/ă să faci mereu un pas înapoi dar când vine vorba de petreceri cu mâncare multă ești cu două feluri înaintea celorlalți. Păcatul tăƒu astral e că tocmai țineai o dietă.

Continuarea aici ——> zutv.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )