Publicitate

loading...

Iata ultimele cuvinte pe care le-a spus Prințesa Diana, înainte de a muri. Iată cine i-a comandat moartea!

Iata ultimele cuvinte pe care le-a spus Prințesa Diana, înainte de a muri.  Iată cine i-a comandat moartea!
loading...

Iata ultimele cuvinte pe care le-a spus Prințesa Diana, înainte de a muri.  Iată cine i-a comandat moartea!

Diana și iubitul său au murit într-un tragic accident.

Pe când traversau oraşul într-o limuzină, alături de iubitul ei de pe atunci, miliardarul de origine arabă Dodi Al Fayed, prințesa și acesta au murit în accident de mașină.

Prințesa Diana a fost căsătorită cu Prințul Charles, cu care are doi copii, pe prințul William și pe prințul Harry.

Chiar înainte de a pleca la Paris, îşi aminteşte Paul Burrell, Prinţesa Diana părea supărată… „Era extrem de îngândurată, cuprinsă parcă de „disperare şi singurătate”. Înainte de a se urca în maşină, aceasta l-a întrebat: „Vei fi acolo când mă voi întoarce, nu?”. O spusese pe un ton abătut, care l-a îngrijorat.

Diana i-a trimi unui prieten apropiat o scrisoare  în care îi spunea că e la curent cu faptul că duşmanii ei pun la cale un accident în care să-şi piardă viaţa, undeva în afara Angliei. În epistola care nu a fost niciodată făcută publică, Diana îi numea direct pe Charles şi pe Camilla drept “creierele” acelui atentat.

Acasa, Lady Di i-a alungat pe toţi cei care o iubeau sincer din motive halucinante. Este transformata.

„Într-o dimineaţă, bona prinţului William a fost concediată în şuturi pentru că Diana nu mai suporta să vadă că în loc să vină să o pupe pe ea dis-de-dimineaţă, fiul ei cel mare alerga într-un suflet în camera bonei. I-a frânt inima lui Will când i-a spus că nu va mai fi îngrijit de acea femeie”, a povestit un apropiat al Casei Regale.

Cea mai iubită prinţesă britanică a murit, la doar 36 de ani, într-un accident de masina produs în pasajul de sub podul Alma, din Paris. Ea se afla în maşină cu prietenul ei, Dodi Al-Fayed, şi cu soferul maşinii, care au decedat şi ei. Echipajele de salvare au ajuns în doar cateva minute, dar au avut nevoie de aproape o oră şi jumatate ca să taie carcasa maşinii ca să o scoată dintre fiarele contorsionate şi să o transporte la spital.
Ken Wharfe, fostul bodyguard al regretatei Lady Di, care i-a oferit protecție  timp de 16 ani a vorbit despre viața Prințesei Inimilor și despre copiii ei. “Era imposibil să nu o placi, pentru că era prietenoasă, amuzantă şi cu un simţ al umorului ciudat. A fost însă şi o femeie nefericită, mai ales în anii de după confruntarea umilitoare cu Prinţul Charles şi amanta lui, Camilla, când Diana s-a gândit chiar și la sinucidere și a încercat să-și găsească alinare în brațele unui ofițer din armata britanică, dar și în ale unui vânzător de mașini. “
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

  1. Este foarte posibil.sa fi fost o crima la comanda.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]