Ieri cu «datorii la stat», astăzi putred de bogat

Ieri cu «datorii la stat», astăzi putred de bogat

loading...

Ieri cu «datorii la stat», astăzi putred de bogat.

E genul de om pe care n-ai cum să nu-l iubeşti, iar carisma şi modestia lui au contribuit la acest lucru. De 15 ani în showbiz, cu multe roluri, chipuri şi profesii, Smiley şi-a atras de partea lui copiii, mamele, bunicile, adolescenţii. Putem spune cu adevărat că Dumnezeu i-a pus mâna în cap.

Dacă ar fi să contorizăm „feţele” lui Smiley de-a lungul celor 33 de ani de viaţă, nu ne-ar ajunge spaţiul. Pentru că e mereu cu zâmbetul pe chip, prietenii i-au spus porecla Smiley.

Actor de seriale. În 2007, Smiley juca în serialul “Cu un pas înainte” (PRO TV). A primit roluri şi în filme de lung metraj, “Un film simplu” (2008) sau “Selfie” (2014)

Şi nu s-a dezis de ea! Tânărul, care în 2001 se alătura trupei SIMPLU, alături de CRBL, Francezu’, Piticu’, Omu’ Negru şi Taz a trecut uşor de la versurile de atunci, “Am bani de dat, am datorii la stat”, la cele de acum, “Sufăr de insomnii”. Şi asta pentru că nopţile pierdute au venit la pachet cu gloria, banii şi munca în exces. Dar nu doar din muzică face Smiley bani (n.r. câştigă cu trupa live 12.000 € la un concert), ci şi din televiziune.

Continuarea aici —-> m.click.ro

f114-vedete-2-col-familist

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )