Publicitate

loading...

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost suspendat!

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României,  a fost suspendat!
loading...

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României,  a fost suspendat!

Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu după incidentele petrecute şi nu va avea acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, se arată într-un comunicat de presă al forului de specialitate, scrie Mediafax.

“Comisia ITF a decis suspendarea provizorie a lui Ilie Năstase, conform regulamentelor ITF, pentru încălcarea regulilor la întâlnirea de Fed Cup de la Constanţa. Potrivit suspendării provizorii, Năstase nu va putea să participe la Fed Cup în nicio calitate, cu efect imediat, şi nu va avea acces şi nu va primi acreditare la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup. Ancheta continuă. Pe durata anchetei nu se vor mai face alte comentarii”, se arată în comunicatul ITF, dat publicităţii duminică, prin intermediul reţelei de socializare Twitter.

 Ilie Năstase, în vârstă de 70 de ani, potrivit antena3.ro, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, sâmbătă, 22 aprilie 2017, după mai multe incidente. Potrivit presei britanice prezente la Constanţa, Năstase le-a atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]