“Îmi trăiesc viaţă foarte frumos, departe de muşte şi gândăci”. Politia la Oana Zavoranu acasa, dupa nunta!

“Îmi trăiesc viaţă foarte frumos, departe de muşte şi gândăci”. Politia la Oana Zavoranu acasa, dupa nunta!

loading...

Îmi trăiesc viaţă foarte frumos, departe de muşte şi gândăci. 

Politia la Oana Zavoranu acasa, dupa nunta!

Oana Zavoranu, in varsta de 41 de ani, s-a casatorit joi cu iubitul sau Alex, in varsta de 29 de ani. Desi cei doi au ales sa isi uneasca destinele in cel mai discret mod, nu au scapat totusi de scandal. 

Imediat ce au ajuns acasa politia a venit la usa lor. Oamenii legii au sunat la poartă, iar cel care le-a deschis este nimeni altul, decât soţul actriţei. Cu ochelari de soare şi cu chipoul ascuns sub o şapcă, Alex (29 de ani) nu a vrut să lase pe nimeni să vadă că a avut o noapte grea. Poliţiştii au apărut şi joi noapte la vila vedetei, după ce o echipă a Antenei 1 a venit însoţită de câţiva lăutari şi ar fi deranjat liniştea şi ordinea publică.

Enervată la culme că este forţată să vorbească despre un eveniment pe care l-a vrut secret, bruneta a răbufnit pe pagina ei de Facebook. Actriţa le promisese fanilor ei că va intra în direct cu ei pe reţeaua de socializare.

Îmi trăiesc viaţă foarte frumos, departe de muşte şi gândăci, care, absolut toţi, sunt daţi pe rând în judecată, după ceea ce au bălmăjit de mine. Iar proiectele la care lucrez, nu sunt unele simple, dar, vor apărea mai repede , decât vor  “fomiştii şi lichelele” răspândace de otravă şi minciună să apară…. (…) Sunt şi mă consider binecuvântată. Sunt fiica lui Dumnezeu şi ştiu că Dumnezeu mă iubeşte!
Vă voi spune mai multe când am să simt… Cine mă iubeşte mă urmăreşte crede în mine are răbdare cu mine şi ştie că ce zic că o să fac chiar fac, nu doar promit“, a scris Oana pe Facebook.

Citeste mai multe aici —> www.ele.ro

img

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )