INCREDIBIL! Au atins imposibilul in “disperarea” de a avea un rol!

INCREDIBIL! Au atins imposibilul in “disperarea” de a avea un rol!

loading...

INCREDIBIL! Au atins imposibilul in “disperarea” de a avea un rol!

Meseria de actor este foarte complicata și cere multă dedicație și muncă. Uneori este pusă în joc chiar și propria sănătate. Unii au facut imposibilul pentru a putea fi buni pentru rolul lor. S-au transformat atat de multi încât nu puteau fi recunoscuți.

McConaughey, ‘Dallas Buyers Club’ – Actorul a pierdut 20 kg pentru a juca personajul Ron Woodroof.

Anne Hathaway, Mizerabilii – Actrita a slăbit nu doar înainte de filmări, ci și în timpul acestora. Deja slaba,  a dat jos încă 15 kilograme. Anne a spus că era supravegheată de medici, pentru că dieta ei putea avea efect mortal.

Christian Bale, Mașinistul – Pentru acest rol a slăbit cu 30 de kilograme. El râdea singur de sine că s-a făcut invizibil, cu toate acestea aștepta cu nerăbdare finalul filmărilor.

Mila Kunis, Lebăda Neagră – În fiecare zi Mila făcea câte 4 ore de balet. Ea a pierdut 10 kilograme. Mai târziu a mărturisit că deși în film arăta foarte bine, în viață însă nu era decât piele și oase.

Chris Pratt, Gardienii Galaxiei – Asa da! Minus 30 de kilograme dupa 6 luni de antrenamente zilnice în sala de forță.

Kate Winslet, Cititorul – Pentru rol a trebuit să stea câte 7 ore în fotoliu pentru a fi machiată corespunzător.

Jared Leto, Dallas Buyers Club – Actorul, și așa este slăbănog, a trebuit să mai piardă încă 20 de kilograme. Aceasta era limita admisibilă pentru el. Încă putin si ar fi urmat decesul.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )