Iulia Vântur îl ţine în şah pe Salman Khan! Adevărul despre relaţia lor

Iulia Vântur îl ţine în şah pe Salman Khan! Adevărul despre relaţia lor

loading...

Iulia Vântur îl ţine în şah pe Salman Khan! Adevărul despre relaţia lor.

De aproape cinci ani, Iulia Vântur are o relaţie cu actorul indian Salma Khan, însă cei doi nu au vorbit niciodată deschis despre acest subiect. Asta până recent când starul de la Bollywood a făcut o declaraţie neaşteptată: deşi s-a speculat că Iulia este cea care visează la mărtiş, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

Prezentatoarea emisiunii “Ferma Vedetelor” de la Pro TV trăieşte de ceva timp în India, alături de bărbatul care se spune că-i este iubit. Iulia Vântur (35 de ani) nu a declarat niciodată că ar forma un cuplu cu Salman Khan (50 de ani), însă faptul că sunt mereu văzuţi împreună şi că se pozează pe proprietăţile lui nu face decât să confirme acest lucru.

După ce s-a zvonit ba că ar fi căsătoriţi, ba că ar face pasul pe 27 decembrie, de ziua actotului, Salman a făcut o declaraţie care îi va surprinde pe mulţi. “Eu mor de nerăbdare să mă însor, eu vreau să fac acest pas, însă trebuie să fie şi cealaltă parte de acord. Bărbaţii pot doar propune, însă femeile sunt cele care decid”, a declarat actorul pentru presa din India.

Din această declaraţie reiese că Iulia l-ar ţine pe jar cu un răspuns pe Salman Khan. Acesta este şi o referire la persoanele care o acuză pe româna noastră că ar face orice pentru a-l lua de soţ pe actorul milionar care face furori în India.

Continuarea aici —-> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )