JOS PALARIA ! Angelina si Brad vor să adopte un copil din Siria

JOS PALARIA ! Angelina si Brad vor să adopte un copil din Siria

loading...

Deşi acum nu-şi mai poate imagina viaţa fără copiii săi, Angelina Jolie (40 de ani) a mărturisit că niciodată nu şi-a dorit să fie mamă.
„E ciudat, niciodată nu mi-am dorit un copil“, declara Angelina Jolie

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii: trei biologici – Shiloh (zece ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (şapte ani) -, şi trei adoptaţi – Maddox (14 ani, Cambodgia), Pax (12 ani, Vietnam) şi Zahara (11 ani, Etiopia).

„E ciudat, niciodată nu mi-am dorit un copil. Nu mi-am dorit niciodat să rămân însărcinată. N-am avut niciodată grijă de un copil. Nu m-am văzut niciodată în postura de mamă“, a declarat Angelina Jolie pentru Associated Press.

Angelina Jolie (40 de ani) initial îşi dorea să adopte trei fraţi din Siria rămaşi orfani, după ce mama lor a fost ucisă, iar tatăl a a fost luat ostatic de soldaţi.

Brad Pitt (51 de ani) nu a fost însă de acord cu acest lucru. Actorul american a considerat că mărirea familiei cu trei copii ar produce o schimbare greu de suportat pentru copiii pe care cuplul deja îi are. Cei doi au ajuns la un compromis şi vor adopa un singur orfan sirian.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )