La doar 13 ani, Laura Bretan, ”Vocea” de la ”Românii au talent” isi donează premiile de mii de dolari

La doar 13 ani, Laura Bretan, ”Vocea” de la ”Românii au talent” isi donează premiile de mii de dolari

loading...

Un chip angelic, un trup de fetiță, o privire timidă, o voce absolut ireală! Cam așa s-ar putea descrie apariția Laurei Bretan, fetița de 13 ani venită tocmai de la Chicago, pe scena emisiunii ”Românii au talent”. Necunoscută pentru telespectatorii PRO TV, Laura este vedetă peste Ocean.

Oportunități artistice a avut cu carul în SUA, evident, datorită vocii excepționale, nefirești pentru vârsta ei. A cântat imnul național pe stadion pentru faimoșii Chicago White Sox, a câștigat competiții peste competiții intrând în galeria vocilor prodigioase și a fost invitată la show-uri mari de televiziune la posture precum CBS sau ABC, cât nu fac alți artiști într-o viață.

Încurajată de bunicul care nu a mai apucat să o vadă pe scenă, Laura s-a prezentat în chip de necunoscută la preselecțiile ”Românii au talent” și a reușit, cu vocea ei…

O fetiță care și-a descoperit dragul de muzică, moștenit de la mama ei, la patru ani, când a început să cânte în biserică. Cea care i-a dat viață i-a fost și mentor. Abia la 11 ani a intrat pe mâna profesorului de canto Cristian Dumetrana, iar de ceva vreme, studiază bel canto cu doamna Nicoleta Roman, artistă lirică la Chicago Symphony Orchestra. Și pentru că un astfel de talent trebuia cultivat, ai ei au îndrumat-o către pian și actorie. Însă, activitatea ei principal rămâne școala. Laura Bretan este în clasa a șaptea la Wood Oaks Junior High, în Northbrook, Illinois.

laura b pian

Continuare aici www.libertatea.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )