Laura Bretan se bucură de vacanţă înainte de lupta pentru milionul din SUA

Laura Bretan se bucură de vacanţă înainte de lupta pentru milionul din SUA

loading...

Laura Bretan se bucură de vacanţă înainte de lupta pentru milionul din SUA

În mai puţin de trei săptămâni, Laura Bretan se va bate pentru un loc în finala show-ului “America’s got talent”, unde premiul cel mare, de un milion de dolari, i-ar schimba viaţa pentru totdeauna. Până atunci, puştoaica de 14 ani se împarte între antrenamentele de voce, plimbări cu familia şi emisiuni TV în SUA.

Familia, credinţa în Dumnezeu şi vocea incredibilă sunt atuurile Laurei Bretan (14 ani) pentru semifinala live din SUA, care va avea loc pe 26 iulie şi care va fi difuzată live, de postul NBC. După ce pe 3 iunie a câştigat 120.000 de euro la “Românii au talent” (PRO TV), copila nu s-a culcat pe o ureche şi ştie că miza cea mare este premiul de un milion de dolari, din SUA. Astfel, antrenamentele de voce cu profesoara ei de canto, Nicoleta Roman, au devenit mai intense ca nicio­dată. Şi, în timp ce profa se ocupă cu repetiţii şi meditaţii, părinţilor Laurei le-a revenit sarcina să o destindă pe fata lor de aur. Laura Bretan le-a arătat fanilor de pe Facebook ce bine se simte în compania celor dragi, într-o escapadă pe care au avut-o recent, lângă lacul Michigan, la doar câţiva kilometri de casa lor (n.r. – sunt stabiliţi în Chicago). Însă cum apariţia la “America’s got talent” i-a asigurat drumul către celebritate, Laura nu scapă acum nici de in­vitaţiile la diverse emisiuni tv din SUA. Pe 1 iulie a participat la matinalul “You and me”, de la “WCIU-TV”, un post local din Illinois, Chicago şi a profitat de ocazie pentru a-i ruga pe americani s-o voteze în semifinală.
“Mă întreb dacă există cineva care a câştigat de două ori, în două ţări diferite. Asta chiar ar fi o situaţie rară”, i-a spus Laurei una dintre prezentatoarele matinalului. “Nu s-a mai întâmplat până acum, aş fi prima”, a explicat Laura, cu timiditate în glas. Copila a mai spus că încă lucrează la ţinuta pe care o va purta pe scenă, pe 26 iulie, iar pe Facebook “a dat din casă” din bucătăria show-ului. “Nu noi ne alegem melodiile, dar va fi bine”.

Pe 31 mai uimea America, pe 3 iunie câştiga în România.

Laura Bretan a scăpat de un hop, şi anume de finala de la “Românii au talent”, pe care a câştigat-o pe 3 iunie, în România, dar în SUA o aşteaptă adevărata bătălie.

Continuarea aici —–> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )