Marcel Toader si Maria Constantin, in pragul divortului? Dezvaluiri uimitoare!

Marcel Toader si Maria Constantin, in pragul divortului? Dezvaluiri uimitoare!

loading...

Marcel Toader si Maria Constantin, in pragul divortului? Dezvaluiri uimitoare!

Maria Constantin si Marcel Toader ar avea probleme in cuplu. Potrivit apropiatilor, neintelegerile intre cei doi ar fi aparut dupa ce omul de afaceri a fost eliminat de la “Ferma vedetelor”. 

Se ştie că Marcel este un bărbat gelos şi chiar agresiv cu femeile, iar faptul că el a plecat înaintea ei din competiţia “Ferma Vedetelor” şi ea a fost surprinsă în timp ce se bucura de un masaj de-al lui Augustin Viziru, ar fi putut crea o situaţie tensionată între ei.

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit pe data de 26 septembrie 2015. El a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri.

A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis, Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă.

“Este un om violent şi dificil. Eu nu l-am iubit cât l-a iubit Gabi. Eu sunt genul de om care fuge primul, dacă intervin lucruri neplăcute. Am crescut cu un tată vitreg violent. Marcel n-a dat în mine, poate s-ar fi ajuns acolo dacă mai eram împreună. Marcel trebuie să-mi dea şi acum 21.000 de euro, din vremea în care eram căsătoriţi. Nu ştiu dacă mai recunoaşte acum. Mergea cu mine la concerte. ce fel de om de afaceri era el, dacă tot mergea cu mine la concerte? N-a fost violent fizic cu mine, doar verbal”, declara Anamaria Ferenţ în 2013, citata de cancan.ro.

La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea. Cei doi au divorţat în 2013 tot din cauza violenţei.“A existat un moment în care m-a speriat, nu vreau să vorbesc despre el. Am fost speriată, a fost o latură pe care nu am mai văzut-o. A trecut rapid peste acest moment, fără scuze. Marcel Toader nu îşi cere niciodată scuze, el nu a greşit cu nimic”, a declarat Gabriela Cristea. Mai mult, la începutul acestui an, prezentatoarea TV l-a dat în judecată pe fostul ei soţ solicitând recuperarea unor sume importante de bani de la el şi o societate deţinută de afacerist, unde se pare că au ajuns o mare parte din banii ei.

Citeste mai multe aici —> www.ele.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )