Maria Constantin, marturii cutremuratoare despre mariajul cu fostul sot: “M-a dat cu capul de masina”

Maria Constantin, marturii cutremuratoare despre mariajul cu fostul sot: “M-a dat cu capul de masina”

loading...

Maria Constantin, marturii cutremuratoare despre mariajul cu fostul sot: “M-a dat cu capul de masina”.

Maria Constantin a facut recent marturisiri dramatice despre mariajul pe care l-a avut cu Ciprian Tapotă Lătăreţu, primul sau sot. Artista a facut declaratii socante.

Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele care s-au întâmplat în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră“, a declarat Maria.

 Soţia lui Marcel Toader susţine că a fost bătută prima dată când fiul lor avea doar un an şi câteva luni. “Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să meargă cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palma foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe“, povesteste Mirela Constantin. Potrivit spuselor cântăreţei de muzică populară, bătăile nu s-au oprit, continuând cu un nou episod ce a avut loc, de aceasta dată, in public.
Continuarea aici —> www.ele.ro
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )