„MasterChef” nu va mai fi difuzat anul acesta de Pro TV? Ce s-a întâmplat

„MasterChef” nu va mai fi difuzat anul acesta de Pro TV? Ce s-a întâmplat

loading...

„MasterChef” nu va mai fi difuzat anul acesta de Pro TV? Ce s-a întâmplat!

De câteva săptâmâni sunt zvonuri că Chef Adi Hădean nu va mai face parte din juriul emisiunii „MasterChef” de la Pro TV. Mai mult decât atât, surse din interiorul echipei de filmare au mărturisit că producţia show-ului este în întârziere şi că este posibil ca emisiunea să nu mai intre în grila de toamnă.

Emisiunea „MasterChef” a avut succes la public încă de la debut, însă parcă e blestemată. După ce a debutat în 2012 la Pro TV cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea în calitate de juraţi, aceştia au trecut în barca Antenei 1, după trei sezoane.

Noi juraţi desemnaţi au fost Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă zis FOA. Cei trei au făcut faţă cu brio două sezoane, ba chiar au avut mai mult succes la public decât foștii jurați. Se pare însă că minunea nu a durat prea mult, iar acum se zvoneşte că emisiunea trece din nou printr-un impas.

Surse din apropierea show-ului au declarat pentru Click! că Chef Hădean a fost sfătuit să renunţe la emisiune pentru alte contracte mai bănoase. ”Vinovată” de această schimbare de atitudine ar fi în mare măsură soţia chef-ului, care se ocupă îndeaproape de cariera acestuia.

Continuarea aici —-> m.click.ro

masterchef-2015

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )